GRAĐANI FRAPIRANI CENAMA POLOVNIH AUTOMOBILA! Ekspert otkrio za koja vozila da očekujemo pad cena: Razlog je JEDNOSTAVAN! (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

GRAĐANI FRAPIRANI CENAMA POLOVNIH AUTOMOBILA! Ekspert otkrio za koja vozila da očekujemo pad cena: Razlog je JEDNOSTAVAN! (VIDEO)

Društvo -

Pandemija koronavirusa, rat u Ukrajini i svetska kriza uticali su na vrtoglavi porast cene polovnih automobila u protekle 3 godine.

Lena Vujović, sagovornica koja je nedavno kupila polovan auto, obrazložila je zbog čega se baš sada opredelila na takav potez.

- Odlučila sam se jer su cene za nijansu veće, ali ne znatno. Ne mislim da će cene pasti kao što je najavljeno - rekla je Vujović.

02:45

GRAĐANI FRAPIRANI CENAMA POLOVNIH AUTOMOBILA! Ekspert otkrio za koja vozila da očekujemo pad cena: Razlog je JEDNOSTAVAN!

Građani su potom pričali da bi zamenili svoje vozilo ukoliko bi cene bile realnije.

Sa druge strane, stručnjak je otkrio za koja vozila možemo da očekujemo pad cena.

- Cene se nikada neće vratiti na prethodne, koje su bile 20-25% jeftinije, no nadamo se da će se tržište stabilizovati. Očekujemo pad cena kod automobila koji su stariji od 2012. godine jer su prestara za održavanje.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track