DEVOJKE SE SUOČILE SA STANODAVCEM: Naplatio im smeštaj u Budimpešti 100 evra, a tamo NEKO VEĆ ŽIVI! Jedno ostala MISTERIJA (VIDEO)
Foto: TikTok/ariesanah

drama

DEVOJKE SE SUOČILE SA STANODAVCEM: Naplatio im smeštaj u Budimpešti 100 evra, a tamo NEKO VEĆ ŽIVI! Jedno ostala MISTERIJA (VIDEO)

Društvo -

Dve devojke koje su iznajmile apartman u Budimpešti za 100 evra i tamo zatekle haos, rešile su da se suoče sa čovekom koji im je izdao ovakav smeštaj.

One su krišom snimile kako je tekao taj razgovor. "Ono kad platiš noć 110 evra u apartmanu gde neko živi i pritom je PREprljavo SVE", stoji u opisu ovog videa.

- Nemam posteljinu, rekla mu je jedna devojka, a on je odgovorio da je to posteljina, misleći očigledno na prekrivače koji su bili na krevetu.

@ariesanah Ono kad platiš noć 110e u apartmanu gde neko živi i pritom je PREprljavo SVE ? Pogledaj reakciju na apartman na mom profilu ➡️ #budapest #hungary #tiktok #fyp #reaction #wtf ♬ original sound - Ana Ljubisavljevic

- Mora da se šali, odgovorila mu je odmah u neverici.

On je potom, kako su napisale, uzeo prljavu, izgužvanu posteljinu iz ormara za koju je tvrdio da je čista i oprana.

Devojke su upitale šta je sa prašinom, posteljinom, drugim stvarim i flašama koje su zatekle u apartmanu.

apartman
foto: TikTok/ariesanah

- Žao mi je - ponavljao je čovek koji im je iznajmio apartman.

Potom su se požalile i da imaju problem sa wc šoljom, tačnije da u nema vode, a odgovor koji su dobile ih je tek ostavio bez teksta.

- To nema veze sa nama, vlada kontroliše vodu u wc šolji. Zbog rata nema vode u wc šolji. Žao mi je - rekao je on.

Devojke su napisale da su odustale i reklo bi se napustile apartman. Ono što je još ostalo misterija jeste šta je to tačno smrdelo u apartmanu.

"Slično smo doživeli na moru, nabili cenu, uračunala sve, a preko slike idealno kad smo došli sa decom, šokirali se", jedan je od komentara ispod ovog videa.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja