EURACTIV.RS POČEO S RADOM U VELIKOM STILU! Premijerka Ana Brnabić i šef delegacije EU Emanuel Žiofre na svečanosti u Beogradu
Foto: Kurir

GALA VEČERA

EURACTIV.RS POČEO S RADOM U VELIKOM STILU! Premijerka Ana Brnabić i šef delegacije EU Emanuel Žiofre na svečanosti u Beogradu

Društvo -

Kompanija Adria Media Group upriličila je gala večeru povodom ekskluzivnog partnerstva sa evropskom mrežom Euroactiv.

Portal Euroactiv.rs omogućiće da se vesti iz Srbije i regiona čuju u EU. Portal Mondo koji posluje u okviru regionalne medijske kompanije Adria Media Group, predstavio je ekskluzivno partnerstvo Euractiv mreže za Srbiju na gala večeri u Beogradu sa više od 250 zvanica.

Euractiv je specijalizovan za politike EU. A novi portal Euractiv.rs je centralna medijska platforma na srpskom jeziku, za politiku, biznis ali i civilno društvo i razmenu mišljenja o odnosima između Srbije i EU.

Euractiv takođe omogućava i razmenu mišljenja o odnosima između Srbije i EU. Takođe omogućava razmenu sadržaja sa najuticajnijim medijima, promoviše vrednosti EU, ali takođe i punu integraciju Srbije i Zapadnog Balkana i jedan je od najvažnijih izvora informacija za donosioce odluka u Srbiji i regionu ali i u EU.

Više od 250 zvanica podržalo je Portal Euractiv.rs među njima su brojni zvaničnici Srbije na čelu sa premijerkom Anom Brnabić, ali i mnogi zvaničnici iz EU među kojima je i šef delegacije EU i ambasador Emanuel Žiofre.

- Ovaj zajednički projekat Srbije i EU zahteva podršku građana. Građani moraju da budu upoznati sa svime što radi EU, kao i šta je zapravo EU. Ovo je za Srbiju važan korak na putu ka evrointegracijama, na taj način građani Srbije biće ravnopravni sa građanima EU. Srpske kompanije postaće kompanije EU. Ministri iz Srbije sedeće u Briselu i odlučivati o svim regulativama koje donosi EU - rekao je Žiofre.

02:11

EURACTIV.RS POČEO S RADOM U VELIKOM STILU! Premijerka Ana Brnabić i šef delegacije EU Emanuel Žiofre na svečanosti u Beogradu

Premijerka Ana Brnabić istakla je zašto je za Srbiju značajan ovaj projekat

- Euractiv je važan da te evrointegracije ne budu samo administrativni proces, koji čini se nema nikakve veze sa kvalitetom života naših građana, našeg naroda, ima i te kako. I Euractiv je važan jer vi treba da odigrate tu ulogu, da objasnite vašim čitaocima kako evrointegracije utiču na njihov pojedinačni induvalni život - rekla je Brnabić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja