KO KAŽE DA NE VALJA PUŠITI?! Vladan kupio cigarete pa dobio stan: Sad ćerka može na fakultet, NISMO IMALI PARA DA JE ŠKOLUJEMO!
Foto: privatna arhiva

radost

KO KAŽE DA NE VALJA PUŠITI?! Vladan kupio cigarete pa dobio stan: Sad ćerka može na fakultet, NISMO IMALI PARA DA JE ŠKOLUJEMO!

Društvo -

Račun kojim sam dobio stan u Zemunskim kapijama je bio za kupljene cigare i svi su mi odmah rekli: "Ko kaže da ne valja puštiti?!" - s osmehom kaže za Kurir Vladan Petrović iz Šapca koji je u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" sinoć dobio jednoiposoban stan od 46 kvadrata u naselju Zemunske kapije u Beogradu, a izvukla ga je Suzana Mančić.

Vladan Petrović sa suprugom Zoricom i ćerkom teodorom
Vladan Petrović sa suprugom Zoricom i ćerkom teodorom foto: privatna arhiva

Vladan je radnik u silosu, živi sa suprugom Zoricom i ćerkom Teodorom (23). I ovaj stan će biti za njihovu jedinicu.

- Teodora nije mogla da upiše fakultet jer nismo imali para da je školujemo u Beogradu, ostala je na srednjoj školi. Međutim, sada kada imamo stan u Beogradu stvari se drastično menjaju i može da razmišlja i o fakultetu. Inače, Teodora radi promociju za jedne cigarete, tako da su nama cigarete stvarno donele sreću - priča Vladan i dodaje:

Uzmi račun i pobedi
foto: Printscreen/RTS

- Poslao sam nekih 120-130 računa, a izvučen je onaj od 660 dinara, koji je bio za kupljena dva pakla cigara. Nismo mogli da verujemo kad sam izvučen, a odmah smo sinoć okupili brata, snajku, komšije, prijatelje. Teodora je poslovno na Zlatiboru, ni ona nije mogla da veruje, danas dolazi, jedva čekamo da i s njom proslavimo.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track