IZABRAN DEKAN NA PRAVNOM FAKULTETU U NOVOM SADU: Bugarski izrazila počastvovanost izborom i predstavila Plan rada
Foto: Pravni Fakultet

IZABRAN DEKAN NA PRAVNOM FAKULTETU U NOVOM SADU: Bugarski izrazila počastvovanost izborom i predstavila Plan rada

Društvo -

Na sednici Saveta Pravnog fakulteta u Novom Sadu održanoj danas za dekana je izabrana dr Tatjana Bugarski, redovni profesor Pravnog fakulteta u Novom Sadu.

Profesor dr Tatjana Bugarski je članovima Saveta izložila Plan rada i poslovanja Pravnog fakulteta za period od 2023.- 2026. godine.

Posebno je izrazila počastvovanost izborom, te je izjavila da oseća izuzetno veliku odgovornost, budući da izbor za dekana nije izbor za ime i prezime, za ličnost, već izbor za budućnost Pravnog fakulteta.

Takođe, dekan dr Tatjana Bugarski je navela da rezultat današnjeg izbora pokazuje svest i odluku svih članova koji su učestvovali u glasanju da se opšti interes fakulteta postavi iznad bilo čijeg pojedinačnog interesa, te da je uverena da će u budućnosti preovladati zajedničko definisanje prioriteta u radu, timski rad u realizaciji postavljenih ciljeva, uz potpunu odgovornost i transparentnost postupanja, a na koji način će se obezbediti najviši standard kvaliteta u svim oblastima rada Pravnog fakulteta u Novom Sadu.

Na istoj sednici Saveta za novog predsednika Saveta izabran je dr Vladimir Marjanski, redovni profesor Pravnog fakulteta u Novom Sadu, a za zamenika predsednika Saveta dr Maša Kulauzov, redovni profesor Pravnog fakulteta u Novom Sadu.

Kurir.rs/S.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track