MARKO IZ VLASOTINCA NA INTERNETU PORUČIO TRENERKE, A STIGLO MU NEŠTO DESETO! Napisali mi da ću biti ODUŠEVLJEN, pa uradili OVO!
Foto: Profimedia

PREVARA

MARKO IZ VLASOTINCA NA INTERNETU PORUČIO TRENERKE, A STIGLO MU NEŠTO DESETO! Napisali mi da ću biti ODUŠEVLJEN, pa uradili OVO!

Društvo -

Čitalac Kurira, Marko Jovanović iz Vlasotinca je preko jednog profila na društvenoj mreži Instagram poručio trenerke, a kada je otvorio paket ostao je u šoku!

- Slučajno sam na Instagramu video stranicu koja prodaje garderobu. Cene su bile veoma povoljne što mi je privuklo pažnju. Čak su imali i akciju da za 3.300 dinara možeš da uzmeš dva kompleta trenerke gornji i donji deo. S obzirom da nisu to velike pare rešio sam da rizikujem i poručim za sebe i suprugu po jedan komplet - priča nam Marko, koji kaže da nema naviku da kupuje garderobu preko interneta.

U porukama koje je dostavio redakciji piše da je trgovca pitao da li u toj akciji može da poruči muški i ženski komplet.

- Rekli su mi da mogu za te pare da dobijem dva kompleta i naglasili da ću biti oduševljen.

1 / 3 Foto: Printskrin/Instagram, Privatna Arhiva

Dodaje i da su mu napisali da će poštarina iznositi od 300 do 500 dinara.

- Kada je stigao paket preko kurirske službe nisu mi dozvolili da otvorim ispred njih. Znam da je to praksa, ali sam ipak pitao. Uredno sam platio 3.800 dinara, ali kada sam otvorio paket bio sam u šoku. Unutra običan crni kineski duks i to ni manje ni više nego veličine tri xl.

duks
foto: Privatna Arhiva

- Odmah onako u besu sam im posalo poruku, međutim, uskoro sam bio blokiran. Znam da otkako je onlajn kupovina u ekspanziji sve je više prevaranata iza stranica na društvenim mrežama, ali pošto nije bila u pitanju velika suma poručio sam.

Nisam mogao ni da sanjam da će mi posalti običan kineski duks. Hoću da upozorim sve da pre onlajn trgovine obavezno provere trgovca, a voleo bih da se ova stranica nađe na NOPS-ovoj crnoj listi onlajn trgovaca. Ovo je čista prevara - poručio je Jovanović.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja