ALEKSANDRA JE VEZANA ZA KREVET, SVAKOG DANA IMA NAPADE: Majci dvoje maloletne dece je potrebna naša pomoć za lečenje u Poljskoj
Foto: Pokreni život

ALEKSANDRA JE VEZANA ZA KREVET, SVAKOG DANA IMA NAPADE: Majci dvoje maloletne dece je potrebna naša pomoć za lečenje u Poljskoj

Društvo -

Aleksandri Marković potrebna je naša pomoć u izlečenju.

Rođena je 3. avgusta 1985. godine u Nišu, supruga je i majka dvoje maloletne dece.

Aleksandra je već invalidski penzioner.

Pre desetak godina pojavili su se prvi simptomi bolesti, česte i jake glavobolje za koje se nije znao uzrok. Zatim su se pojavili epileptični napadi.

Aleksandra Marković
foto: Pokreni život

Mišljenja lekara o uzrocima Aleksandrinih zdravstvenih problema su se razlikovala. Lečili su je i neurološki i kardiološki. U međuvremenu je srce oslabilo i ugrađen joj je pejsmejker. Zdravstveno stanje je bilo sve gore uprkos upotrebi raznih epileptika i drugih lekova.

I posle dužeg bezuspešnog lečenja otkriveno je da boluje od lajmske bolesti. Zbog neadekvatnog lečenja, bolest je uznapredovala tako da nije u stanju da normalno funkcioniše. Glavobolje su joj i dalje česte i izuzetno jake. Epi napadi skoro svakodnevni. Dane provodi u krevetu i život joj je ugrožen.

Pošto lečenje do sada nije dalo rezultate, neophodan joj je novac za lečenje u inostranstvu, odnosno u Poljskoj. U pitanju je klinika "St. Luke's Clinic" gde se uspešno leče pacijenti koji boluju od Lajmske bolesti primenom savremene terapije.

"Ja se i dalje nadam da ću uspeti da pobedim bolest kako bih se vratila porodici i sebi kakva sam bila, vesela, puna života i ljubavi za sve", poručuje Aleksandra.

Pomozimo Aleksandri da pobedi lajmsku bolesti!

SMS porukom 98 na 3800

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001601572-34

Uplatom na devizni račun: 160-6000001608627-15

IBAN: RS35160600000160862715

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom putem Paypala na linku: Paypal

Uplatom putem kartice na linku: E-donacija

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track