SENZACIONALNA RASPRODAJA U ZEMUNU ULAZI U FINALNU ETAPU
Foto: Promo

SENZACIONALNA RASPRODAJA U ZEMUNU ULAZI U FINALNU ETAPU

Društvo -

Za nekoliko dana se zatvara najveća i jedina prodajna lokacija pravih tepiha u Srbiji. Veliki deo asortimana je već rasprodat, ali hiljade tepiha vrhunskog kvaliteta su i dalje još uvek dostupni za prodaju.

U našim geografskim širinama tako nešto se nikada ranije nije dogodilo, a teško da će se ponoviti u bliskoj budućnosti. Kao što je više puta u medijima pomenuto, međunarodno priznata kompanija "Global Tepisi" u Zemunu trenutno vodi najveću rasprodaju koja se ikada dogodila.

Za kratko vreme ova kompanija sa dugom istorijom će preseliti svoj salon. Iako već decenijama nudi veliki izbor visokokvalitetnih ručno rađenih, modernih i orijentalnih ćilima, za nekoliko dana ove rasprodajne cene će biti prošlost.

tepisi
foto: Promo

Kupci ove luksuzne robe nikada više neće moći da pronađu tako neverovatan izbor ručno tkanih tepiha na jednom mestu kao što je to u salonu Global Tepiha.

U osnovi ovog uspeha su dugogodišnji komercijalni odnosi sa najboljim majstorima tkanja, kao i lični sastanci, pregovori i direktan uvoz tepiha I ćilima iz najudaljenijih krajeva sveta.

Vođen idejom da svima pruži najbolji kvalitet, vlasnik salona tepiha Global Tepisi, uvezao je na naše tržište tepihe po svim cenama, po čemu je izbor tepiha poseban. Uspeo je da inspiriše više hiljada kupaca da ovde svako može pronaći tepih iz snova, i to ne preskup!

Odluka da smanjimo obim poslovanja pala nam je veoma teško. Zbog niza problema oko nabavke novih tepiha i stalnog povećanja cena, više nismo toliko u mogućnosti da našim kupcima ponudimo najbolji kvalitet po najpovoljnijim cenama.

Ipak, na sve ovo moramo gledati pozitivno, dodaje menadžer Global Tepisi firme.

„Pošto smo odlučili da se preselimo na drugu lokaciju I nastavimo poslovanje u mnogo manjem obimu, u narednim danima ćemo našim kupcima omogućiti rekordne popuste koji će dostići i do 79 posto na raspoložive količine tepiha. Posmatrajući trenutnu rasprodaju, sigurni smo da ćemo veći deo asortimana rasprodati u narednim danima“, uverava nas vlasnik.

tepisi
foto: Promo

“Takođe je istakao da najbolji kvalitet i veliki izbor robe, uz popust na rasprodaji, predstavlja najbolju dugoročnu investiciju za kupce svakog tepiha koji nude. Kupovina kvalitetnog tepiha nije samo ulepšavanje prostorije, već i ulaganje u neizvesna finansijska vremena. Podstičemo kupce da daju ponudu bez oklevanja, a mi ćemo rado pomoći.”

Još samo kratko vreme u salonu tepiha “Global Tepisi”, prepunom remek-dela tkačke umetnosti iz svih delova sveta, možete iskoristiti jedinstvenu priliku i ugrabiti klasični persijski tepih ili cvetni Gabbe, Loribaft i Kashkuli, ekskluzivnu svilu Gom ili nepalski tepih visokog kvaliteta sa modernim dizajnom, kao što su cvetni Ziegler i Kazak. Ne oklevajte, posetite salon tepiha „Global Tepisi“ što pre i među mnoštvom izuzetno lepih tepiha pronađite onaj koji vam zaista odgovara, jer se ovakve prilike jako retko dešavaju.

Radno vreme salona Global Tepisi

ponedeljak - subota 10:00 - 19:00

Nedelja 11:00 – 17:00.

Više na www.globaltepisi.rs

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track