NAJPRODAVANIJI VODIČ ZA DUHOVNI RAZVOJ U MAKEDONIJI "BUĐENJE SVESTI" Sada dostupan za ljubitelje dobre knjige u Srbiji
Foto: Promo

NAJPRODAVANIJI VODIČ ZA DUHOVNI RAZVOJ U MAKEDONIJI "BUĐENJE SVESTI" Sada dostupan za ljubitelje dobre knjige u Srbiji

Društvo -

Knjiga „Buđenje svesti“ autora Katerine Angelovske i Radovana Vitoševića, koja je puštena u prodaju 2019. godine i postigla ogroman uspeh u Makedoniji, sada je prevedena na srpski jezik i dostupna ljubiteljima dobre knjige u Srbiji.

Buđenje svesti, Katerina Angelovska, Radovan Vitošević, Duhovni razvoj
foto: Promo

Knjiga, koja je u saradnji sa izdavačkom kućom Sezam Knjige, doživela je promociju u Beogradu u MC Dvorana 22. januara i već pokazuje sve veće interesovanje čitalaca. Knjiga koju Katerina i Radovan opisuju kao putovanje i potragu za ličnom istinom i duhovni preobražaj koji nam daje priliku da osvestimo svoje paradigme, uverenja i vrednosti kao upliv u najdublje, najmagičnije i najlekovitije rituale postojanja, vodič za ličnu i kolektivnu transformaciju . Avantura koja je isprepletena univerzalnim znanjem, koja će vam omogućiti da istinski upoznate sebe koristeći sopstvenu ljubav i radost i učinite svet divnim mestom za život i poslovanje, u kojoj će svaki pojedinac, inspirisan sopstvenom izvrsnošću, doprineti univerzalno saosećanje, mir i ljubav.

Buđenje svesti, Katerina Angelovska, Radovan Vitošević, Duhovni razvoj
foto: Promo

Knjiga se može kupiti u Srbiji preko izdavačke kuće Sezam knjige ili onlajn.

Knjiga je doživela ogroman uspeh u Makedoniji, a promovisana je i na engleskom jeziku, a dostupna je u nekoliko zemalja širom sveta preko zvaničnog sajta www.budenjenasvesta.mk i www.katerinaangelovska.mk . Čitaoci engleskog jezika i prijatelji koji govore engleski mogu da kupe englesku verziju na međunarodnoj veb stranici knjige www.awakeningconsciousness.com, takođe na myWorld.com, Amazon, i praktično na svim svetskim platformama za knjige kao što su Lulu, Smashwords, Rakuten Kobo i itn.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track