POLICIJA UHAPSILA PETORICU RIBOKRADICA, UHVAĆENI NA DELU SA 100 KG RIBE: Evo kako su je krvnički ubijali i šta je sve zaplenjeno!
Foto: Vojvodina uživo

ribokradice

POLICIJA UHAPSILA PETORICU RIBOKRADICA, UHVAĆENI NA DELU SA 100 KG RIBE: Evo kako su je krvnički ubijali i šta je sve zaplenjeno!

Društvo -

Pet osoba zatečenih u krađi ribe sa aparatima za strujno ubijanje uhapšeno je danas u zajedničkoj akciji ribočuvarske službe JVP "Vode Vojvodine" i MUP-a.

Ribokradice su uhapšene u naselju Dubovac, kod Kovina, na 1.084 km reke Dunav, a zaplenjena su im dva čamca korišćena za krivolov i aparat za strujno ubijanje riba, navodi se na portalu "Vojvodina uživo."

Ribokradice
Ribokradicefoto: Vojvodina uživo

U automobilu je zatečeno oko 100 kg ukradene ribe: šarana, soma i smuđa.

ribokradice
foto: Vojvodina uživo

Ribočuvarska služba JVP "Vode Vojvodine", pod čijem su ingerencijom ribolovne vode i zaštićena područja, proteklih dana radila je pojačanim intenzitetom radi sprečavanja krivolova.

Ova akcija JVP “Vode Vojvodine” sprovedena u saradnji sa Jedinicom za bezbednost na rekama MUP-a Srbija samo je jedna u nizu uspešnih akcija Ribočuvarske službe ovog preduzeća, koja zahvaljujući novoj, savremenoj opremi i Monitoring centru, u svakom trenutku prate stanje na rekama koje su pod njihovim upravljanjem.

Kurir.rs/ Vojvodina uživo

Bonus video:

03:14

NIZAK VODOSTAJ MUKA ZA RIBOLOVCE! Nautičar za Kurir TV: Visoke temperature prave poseban problem, na 28 stepeni RIBA JE SKUVANA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track