SAMO DA SE DOČEPAMO AUTO-PUTA! Velike gužve na putevima u Srbiji, poslednjeg dana raspusta KOLAPS (FOTO)
Foto: RINA

uobičajeno

SAMO DA SE DOČEPAMO AUTO-PUTA! Velike gužve na putevima u Srbiji, poslednjeg dana raspusta KOLAPS (FOTO)

Društvo -

Pojačan intenzitet saobraćaja od jutarnjih sati beleži se na magistralnim putevima u Zapadnoj Srbiji. Iz pravca Zlatibora ka Užicu vozila se kreću u dugačkim kolonama, a u pojedinim delovima dolazi i do potpunog zastoja u saobraćaju.

Danas je poslednji dan mini-raspusta za školarce, te gužve i ne čude, jer većina koja se odlučila da otputuje na planine sada se vraća kući.

gužva, saobraćajna gužva, kolona
foto: RINA

- Automobili mile kao mravi. Naši prijatelji su krenuli rano jutros i dočekalo ih je isto. Kad smo dolazili na Zlatar krenuli smo dan ranije i dobro prošli kad su gužve u pitanju, ali sada po povratku dočekao nas je haos. Putujemo duplo duže samo do Užica, pitanje je šta će nas sačekati u Ovčarsko-kablarskoj klisuru. Samo da nam se dočepati auto-puta, kaže za RINU Zoran Spasović iz Beograda koji se zatekao u koloni.

Sve vozače je ponovo u Pakovraću sačekao dodatni kolaps, jer su nezadovoljni građani blokirali put u tom delu na sat vremena, a vozila su se preusmeravala na alternativni pravac preko sela Markovica što dodatno otežava saobraćaj.

(Kurir.rs/RINA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track