"ULAZE KAO BRAZILCI POD MASKOM HRIŠĆANSTVA" Sektolog upozorio na uznemirujuću pojavu: Govore da se UBIJETE ako vam se SMUČI ŽIVOT
Foto: Shutterstock, Kurir TV, Ilustracija

KURIR TV

"ULAZE KAO BRAZILCI POD MASKOM HRIŠĆANSTVA" Sektolog upozorio na uznemirujuću pojavu: Govore da se UBIJETE ako vam se SMUČI ŽIVOT

Društvo -

U Beogradu od decembra meseca postoji tzv. verski centar koji se na društvenim mrežama reklamira kao "Univerzalno carstvo božije". Ovaj centar tvrdi da poznaje ljude koji su zahvaljujući njemu izlečeni od najtežih bolesti poput raka, kronove bolesti, ali i bolesti zavisnosti.

Pripadnici takozvanog "Univerzalnog carstva božijeg" nastupaju agresivno dolazeći ljudima na vrata, a kada ih izbace-navale i kroz prozor.

Kurir je pokušao da stupi u kontakt sa njima, ali su njihova vrata ostala zaključana.

Sektolog Dimitrije Pastuović uključio se u jutarnji program Kurir televizije gde se dotakao tzv. verskog centra.

- Sekte pseudo-hrišćanskog tipa su one sekte koje su nastale odvajanjem od matice hrišćanstva. Priznate hrišćanske religije su pravoslavna crkva, katolička i protestantska. Ostalo su manje grupacije - rekao je Pastuović i dodao:

03:38

ULAZE KAO BRAZILCI POD MASKOM HRIŠĆANSTVA! Sektolog upozorio na sektu u centru BG: Govore da se UBIJETE, ako vam se SMUČI ŽIVOT

- Njuškao sam malo i razgovarao sa komšijama gde sam čuo jednu užasnu rečenicu koja glasi "ako ti se smuči život, sasvim je okej izvršiti samoubistvo". To znači da prelazimo u satanizam, što je tamo osnovna stvar. Mi imamo dosta tih manipulativnih pojedinaca koji takođe šire to učenje. Ulaze ovde kao Brazilac pod maskom hrišćanstva. Ljudi, oni sa hrišćanstvom ništa nemaju.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track