“KAD JE ODMOR NIJE TEŠKO”: Čekamo vas na Sajmu turizma od 23. do 26. februara
Foto: Promo/Predrag Stanić

Danas otvoren 44. Međunarodni Sajam turizma

“KAD JE ODMOR NIJE TEŠKO”: Čekamo vas na Sajmu turizma od 23. do 26. februara

Društvo -

Svi zaljubljenici u putovanja, odmor, avanture, ali i zabavu, druženje i hedonistička uživanja, od danas mogu da posete Beogradski sajam, gde je otvoren 44. Međunarodni sajam turizma.

Srbija, Sajam Turizma
foto: Promo/Predrag Stanić

Štand TOS-a u Hali 4

Ova ugledna sajamska manifestacija sa dugom tradicijom, koja je jedan od ključnih pokretača privrede Srbije u celini, a održava se od danas 23. pa do 26. februara biće prilika da se upoznate velikim brojem popularnih domaćih i svetskih destinacija sa sve raznovrsnijom turističkom ponudom, autentičnim smeštajnim kapacitetima prilagođenim savremenim turistima.

Srbija, Sajam Turizma
foto: Promo/Predrag Stanić

Ovogodišnji sajam turizma biće održan pod sloganom "Kad je odmor nije teško", a Turistička organizacija Srbije vas poziva da ga posetite i saznate nešto novo o kulturnom nasleđu i turističkim potencijalima Srbije.

Štand TOS-a se nalazi u Hali 4, čekamo vas da dođete i da se upoznate sa lepotama Srbije!

1 / 15 Foto: Promo/Željko Kačavenda

Najposećenija manfestacija u regionu

Tradicionalno, na sajmu učestvuju najznačajnije turističke agencije, udruženja i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije i međunarodni tur-operatori.

Posetioce očekuje bogata ponuda, i oni na najposećenijem Sajmu turizma u regionu imaju priliku da, uz ekskluzivne sajamske cene, first minute ponude i pakete sa mnoštvom pogodnosti, izaberu putovanja prema svojim afinitetima: porodična putovanja, daleke i egzotične destinacije, putovanja za mlade, city break, odmor i oporavak u banjama, spa vikendi na planinama, eko i aktivni turizam, kongresna dešavanja.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja