"NE PENJEM SE ZBOG LAJKOVA, VEĆ ZBOG OVOGA!" Influenser koji se popeo na vrh Kule Beograd poslao PORUKU GRAĐANIMA
Foto: Printscreen Twitter, Shutterstock, Ilustracija, Kurir TV

KURIR TV

"NE PENJEM SE ZBOG LAJKOVA, VEĆ ZBOG OVOGA!" Influenser koji se popeo na vrh Kule Beograd poslao PORUKU GRAĐANIMA

Društvo -

Marko Čolaković iz Smedereva već nekoliko godina snima podzemni i skriveni svet prestonice. Od skoro,odlučio je da se popne na visine i to bukvalno. Stepenicama je osvajao mnoge zgrade. Pre dva meseca se popeo na Most na Adii, a pre tri dana prošetao se po krovu Kule Beograd.

Kako je Kurir pisao nakon što je na društvene mreže postavio snimak svoje opasne egzibicije, usledilo je na hiljade komentara. Neki su pisali kako je spreman na sve zarad popularnosti, dok su ga neki podržali.

On je u uključenju za jutarnji program Kurir televizije otkrio zašto radi baš takvu vrstu vratolomija.

- Popeo sam se na most na Adi, kao i na neke ostale građevine, i naravno samo je bilo pitanje kada ću se popeti i na krov Kule Beograd. Bavim se tom disciplinom. Ovo nije zbog lajkova, ovo je više neka satisfakcija kao i sve što radim. To je moje neko lično zadovoljstvo i adrenalin koji volim - rekao je Čolaković i dodao:

- Kula je visoka 168 metara, a trebalo mi je negde oko pola sata do 40 minuta pošto nisam žurio. Gore je pogled bio izvanredan, tada sam uhvatio zalazak sunca.

04:13

NE PENJEM SE ZBOG LAJKOVA, VEĆ ZBOG OVOGA! Influenser koji se popeo na vrh Kule Beograd poslao PORUKU GRAĐANIMA

On se potom osvrnuo i na građane koji govore da će zbog ovakvih njegovih neodgovornih postupaka njihova deca to da vide i sutra urade.

- Ako su deca u pitanju poruka je da deca moraju da povedu računa. Ako su već punoletni građani u pitanju neka misle svojom glavom i ja ne moram da odgovaram za njihove postupke - rekao je Čolović.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track