IZGRADIMO DEČJI OBRAZOVNI KAMP NA KRFU: Zadužbinarski koncert 2. marta u Kolarcu! (FOTO)
Foto: Sveta Srbija

IZGRADIMO DEČJI OBRAZOVNI KAMP NA KRFU: Zadužbinarski koncert 2. marta u Kolarcu! (FOTO)

Društvo -

Pravoslavno sportsko udruženje “Sveti Srb i ja” i Krfsko društvo grčko-srpskog prijateljstva zakazalo je još jedan predivan susret “U čast predaka, za budućnost potomaka”, u četvrtak 2. marta, u Velikoj sali Ilije M. Kolarca (Kolarac) u Beogradu u 19 časova.

U muzičkom stvaralaštvu grčkog ostrva Krfa i Srbije učestvovaće zadužbinarskim koncertom Srednje muzičke škole “Kerkira” i njihovog hora “Helenofonija” zajedno sa svetskim prvacima harmonike orkestrom “Kostman”, čiji su članovi najbolji đaci Srednje muzičke škole “Kosta Manojlović” iz Zemuna.

Sveta Srbija, zadužbinarski koncert, Krf, kamp na Krfu
foto: Sveta Srbija

- Ohrabreni veoma uspešnim jesenjim koncertima sa Filharmonijom “Ljapades”, horom “Mihalis Kapodistrijas” i Simfonijskim orkestrom “Mikis Teodorakis” sa Krfa održanim u Beogradu, Novom Sadu, Subotici i Staroj Pazovi, kojima je prisustvovalo preko 2.500 ljudi, poželeli smo da i ove dve kulturološke obrazovne institucije približimo, a prostor, ljude i vreme, oplemenimo njihovim stvaralaštvom - ističe za Portal Kurira Dimitrije Stikić, PR menadžer Svete Srbje, idejni tvorac i nosilac celog projekta.

Sveta Srbija, zadužbinarski koncert, Krf, kamp na Krfu
foto: Sveta Srbija

Kao tema svakako ostaje isti naziv koncerta kao i jesenas - “U čast predaka, za budućnost potomaka”.

- Pozivamo sve da dođu i svojim prisustvom uveličaju ovo predivno veče prijateljstva, umetnosti, ljubavi i da svojim zadužbinarskim delom (pojedinačnom donacijom od 2.000 dinara) pomognu izgradnju dečjeg obrazovnog kampa na Krfu - kaže Stikić.

Sveta Srbija, koncerti, dečji kamp, Krf
foto: Sveta Srbija

Karte za koncert će biti dostupne na biletarnici Kolarca od petka, 24. februara do dana koncerta, 2. marta.

Sve informacije možete dobiti na telefon 061/451-0001 ili na mejl: info@svetasrbija.org.rs

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track