Najnovije vesti

ODAKLE PARE: Dulić nosi satove od 100.000 evra!

Skup hobi bivšeg ministra

ODAKLE PARE: Dulić nosi satove od 100.000 evra!

Društvo
Dulić poseduje skupocene časovnike, među kojima su i „tag hojer karera“, „šopar mile milja“, „roleks“ i sat s mehanizmom turbilion. Samo te četiri čuke koštaju skoro 100.000 evra!

BEOGRAD - Koliko je sati?!Poslanik Oliver Dulić, doskora prvi čovek Ministarstva za zaštitu životne sredine, ima kolekciju skupocenih časovnika čija minimalna vrednost dos­tiže skoro 100.000 evra, saznaje Kurir. Uspeli smo da pronađemo slike na kojima ministar nosi pet različitih čuka, iako Dulić za Kurir tvrdi da ima samo tri različita sata!Prema rečima našeg sagovornika poznavaoca satova, na zglobu bivšeg ministra ekologije nalazi se i sat koji košta najmanje 55.000 evra!- Na fotografijama koje ste mi pokazali postoji pet različitih satova. Ipak, četiri se najbolje vide, i to su „roleks“ od oko 5.000 evra, „tag hojer karera“, zlatni „ šopar mile milja“ s narukvicom od kaučuka i sat s mehanizmom turbilion. Ukoliko je reč o originalima, cena „tag hojera“ iznosi oko 12.000 evra, „šopara“ oko 20.000 evra, dok samo mehanizam turbilion košta oko 15.000 evra. Taj sat sigurno nije ispod 55.000 evra, a specifičan je po tome što pokazuje mesečeve mene - otkriva naš sagovornik.Oliver Dulić za Kurir kaže da nije tačno da ima pomenute satove. Priznao je da poseduje sat tipa „karera“. Interesantno, ali upravo marka „tag hojer“ ima model koji se zove „karera“!- To je čista budalaština. Mogu na uvid da dam satove majstoru koji je izvršio procenu vrednosti i da mu ih prodam za tu svotu. Imam tri sata: „kareru“, koja je oko 80 evra, jedan crni čija je vrednost oko 100 evra i još jedan braon. Nemam stanove, „poršee“, firme i račune. Ostavite me na miru ili ću vas tužiti i to pridodati tužbama za tekstove kojima ste me već strpali u zatvor. Vi ste lažljive, prljave novine koje brukaju poštene ljude - rekao je Dulić.

Brže su skinuli ovu sliku nego što su je okačili
Brže su skinuli ovu sliku nego što su je okačili

Sklonio sliku sata sa sajtaKurir je još prošle godine pokušao da istraži koje časovnike nosi Dulić, tada ministar ekologije. Fotografiju sa skupocenim satom na ruci videli smo na portalu jedne medijske kuće, ali nakon raspitivanja koji časovnik ima na pomenutoj slici, ministar nam je odgovorio da je reč o običnom satu, a fotografija je ubrzo uklonjena s portala. Na svu sreću, Kurir ju je sačuvao!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...