OGLASIO SE POSLODAVAC NAKON SNIMKA NA KOME DOSTAVLJAČ URINIRA U ZGRADI: Nije imao dostavu! Evo šta se dešava sa slučajem
Foto: čitalac Kurira

stanari na dorćolu zgroženi

OGLASIO SE POSLODAVAC NAKON SNIMKA NA KOME DOSTAVLJAČ URINIRA U ZGRADI: Nije imao dostavu! Evo šta se dešava sa slučajem

Društvo -

Nakon što je Kurir objavio video-snimak na kome se vidi kako dostavljač urinira u jednoj zgradi na Dorćolu iz dostave "Glovo" su nam rekli da stanari ovaj slučaj treba da prijave policiji.

- Stanari su nas obavestili o ovome. Ovaj slučaj treba da prijave policiji. Mi nadležnima stojimo na raspolaganju što se tiče podataka. Koliko smo upućeni u ovaj slučaj dostavljač nije imao dostavu, ali naglašavamo da naša kompanija nema toleranciju na ovakve slučajeve - rečeno nam je iz "Glova".

Čitalac Kurira koji je redakciji dostavio video-snimak kaže za Kurir da se ovo desilo u sredu.

00:52

Dostavljač urinira u zgradi! UŽAS

- Slučaj smo odmah prijavili "Glovu". Nakon što se ovo desilo u jutarnjim satima komšinica iz zgrade je snimak poslala u grupi stanara i pitala da li je neko nešto poručivao, ali se niko nije javio. Odmah nakon što je urinirao pobegao je. Ovo je odvratno, katastrofa - istakao je čitalac i dodao:

- Svi smo bili u šoku kada smo odgledali snimak. Taj dostavljač bez obzira da li je u tom trenutku nosi hranu ili ne nosiće je nakon toga i to prljavim rukama. Treba upozoriti ljude na ovakve grozne slučajeve pojedinaca.

Podsetimo, na snimku koji je Kurir objavio vidi se kako dostavljač pred izlazak iz zgrade urinira.

Inače, građani se vrlo često žale na postupke pojedinih dostavljača prilikom isporuke hrane.

Tako se ranije našoj redakciji požalila jedna čitateljka, koja je bila besna što, kad plaća gotovinom prilikom dostave, porudžbina stiže za pola sata, a kad plati unapred, isti obrok iz istog restorana čeka skoro dva sata.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track