OGLAS ZA DUPLEKS U UGRINOVCIMA IZAZVAO HAOS: Mogli ste nered da pospremite i bar malo površinski da očistite! STRAVIČNO!
Foto: Printscreen Facebook

OSULI PALJBU PO STANODAVCU

OGLAS ZA DUPLEKS U UGRINOVCIMA IZAZVAO HAOS: Mogli ste nered da pospremite i bar malo površinski da očistite! STRAVIČNO!

Društvo -

Oglas za stan u Ugrinovcima izazvao je haos na društvenim mrežama. Stanodavci su dobili kritike zbog cene mesečne kriije, ali i zbog aljkavosti!

- Izdajem stan, dupleks u kući. Kuća se nalazi u centru Ugrinovca. Namešten je. U prizemlju ima predsoblje, špajz, kupatilo, spavaća soba, dnevna soba i kuhinja. Na spratu ima kupatilo, dečija soba i velika spavaća soba. Stan poseduje i dve terase. Parking mesto, kablovska, telefon. Na 15 minuta od centra grada. Meseča cena je 300 eura plus depozit u visini kirije - naveo je stanodavac u opisu oglasa koji je objavljen na društvenim mrežama u grupi "Izdavanje stanova Beograd".

Oglas izazvao haos
Oglas izazvao haosfoto: Printscreen Facebook

Stanodavac je priložio i fotografije stana, na kojima se može vidite popriličan nered.

- Kada buđava, veš mašina u kuhinji, tolika kuća, nije imalo mesta za veće kupatilo - navodi se u jednom od komentara.

Pojedini navode i da nije istina da se od Ugrinovaca do centra grada može stići za 15 minuta.

- Dajte bre ljudi, jel vam tolika frka da što pre izdate da ne možete makar stvari da spakujete i eventualno površinski očistite, pa tek onda da slikate? Stravično je što sve više takvih oglasa viđam - napisala je jedna korisnica društvene mreže.

Jedan korisnik naveo je i da tu ne bi živeo čak i da mu neko plati 300 evra.

Kurir.rs

Bonus video:

00:52

Stanar zgrade sa Petlovog Brda koji je izdao svoj stan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track