"SA OVOM POJAVOM SMO ZAVRŠILI ZA OVU GODINU" Meteorolog Dejan Vladiković (RHMZ) najavio da pravo proleće počinje ovog datuma
Foto: Kurir Televizija

vremenska prognoza

"SA OVOM POJAVOM SMO ZAVRŠILI ZA OVU GODINU" Meteorolog Dejan Vladiković (RHMZ) najavio da pravo proleće počinje ovog datuma

Društvo -

Pred nama je jedan oblačan ali znatno topliji dan. Tokom većeg dela dana biće oblačno sa moguće malo slabe kiše ponegde, a na planinama sa slabim snegom.

Na jugu i jugozapadu Srbije biće sunčanih intervala. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C do 2°C, a maksimalna od 8°C do 10°C.

Dok nas je početak nedelje iznenadio sa snegom, kraj nam donosi lepše vreme.

O tome je u jutarnjem programu Kurir TV Redakcija govorio meteorolog RHMZ Dejan Vladiković.

- Što se tiče snežnih padavina, sa njima smo za ovu godinu završili. A što se tiče izgleda za vikend, imaćemo postepeni porast temperature i pravo prolećno vreme s povremenim padavinama. Blago topljenje snega uticaće na usporeno opadanje vodostaja - rekao je Vladiković.

01:08

SA SNEGOM SMO ZAVRŠILI ZA OVU GODINU, TOPLIJE ZA VIKEND Meteorolog Vladiković najavio pravo proleće od ovog datuma

Iako nas je sneg u aprilu iznenadio, od sredine ovog meseca očekuje nas pravo proleće, dodao je meteorolog.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track