Od utorka Air One leti Beograd - Milano

Air One

Od utorka Air One leti Beograd - Milano

Društvo -
Cena karata za letove ove kompanije na liniji između Beograda i Milana kreću se od 35 evra po pravcu, ali se prtljag plaća posebno.Hrana i pice tokom leta, takođe, ne ulaze u cenu

BEOGRAD - Italijanska niskotarifna aviokompanija "Air One" uspostaviće od sutra direktnu avionsku liniju Beograd - Milano.

Na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" povodom dočeka prvog aviona na toj liniji biće održana konferencija za novinare, kojoj će prisustvovati ambasador Italije u Srbiji Armando Varikio, saopštilo je ovo preduzeće.

Ranije je najavljeno da će se saobraćaj na novoj liniji obavljati tri puta nedeljno, svakog utorka, četvrtka i subote. Predviđeno vreme sletanja na aerodrom u Beogradu je 9:20 sati, a povratak ka aerodromu "Malpensa" će se obavljati u 10 časova.

Kompanija "Air One" je u vlasništvu italijanske nacionalne aviokompanije "Alitalija", ali posluje pod sopstvenim imenom i brendom. U svojoj floti ima isključivo avione tipa "airbus A320". Milanski aerodrom mu je glavna baza, a pored njega leti i iz Pize i Venecije odakle će ove godine otvoriti više novih linija ka Tirani, Atini, Sofiji, Istanbulu, Bukureštu, Varšavi, Pragu, Minehnu i Briselu.

Cena karata za letove ove kompanije na liniji između Beograda i Milana kreću se od 35 evra po pravcu, ali se prtljag plaća posebno. Hrana i piće tokom leta, takođe, ne ulaze u cenu. Postoji nekoliko tarifa koje se razlikuju po fleksibilnosti.

Na konferenciji 18. septembra govoriće i generalni direktor beogradskog aerodroma Velimir Radosavljević i regionalni direktor kompanije "Alitalia/Air One" Marko Kvaljarela (Marco Quagliarella).Skup će biti održan u potpuno obnovljenom delu aerodroma u restriktivnoj zoni iza linije pasoške i carinske kontrole.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track