OVAJ GASTARBAJTER IZ ŠVAJCARSKE OBEĆAVA POSAO SRBIMA, UZIMA NOVAC PA NESTAJE BEZ TRAGA: Prevarena žena sve otkrila i URADILA OVO!
Foto: Shutterstock

OPREZ, ovo je prevara!

OVAJ GASTARBAJTER IZ ŠVAJCARSKE OBEĆAVA POSAO SRBIMA, UZIMA NOVAC PA NESTAJE BEZ TRAGA: Prevarena žena sve otkrila i URADILA OVO!

Društvo -

Jedna žena upozorila je da jedan gastarbajter iz Švajcarske ljudima obećava posao za koji prvo traži novac, a nakon što mu naivci novac uplate on prestane da im se javlja! Tako su pojedini ostali i bez para i bez obećanog posla!

- Oprez svim članovima grupe. Ovaj čovek predstavlja se kao admin grupe, švajcarski gastarbajter. Obećava ljudima posao, po izvršenoj uplati novca više se ne javlja. Molim vas budite oprezni - upozorila je jedna žena na društvenim mrežama u grupi "Srbi u CH."

PREVARA
PREVARAfoto: Printscreen Facebook

Kako se vidi u objavama, ovaj čovek naveo je ranije da nudi posao konobara, kuvara, sobarice, recepcionera, ali i doktorima i negovateljima.

U prepisci koju je ona podelila može se videti da je on ženu ucenjivao i davao rok koliko dana ima da mu uplati novac.

- To što unapred traže uplatu je providno i normalno da lažu - napisala je jedna žena.

Pojedini su savetovali ovu ženu da čoveka prijavi policiji.

- Ako je neko glup da nasedne na ovakvu priču bravo za onog ko mu uzme novac. Dok je ovaca, biće i vune - navodi se u jednom od komentara.

Kurir.rs

Bonus video:

06:51

OPREZ! Internet je prepun šema koje vrbuju ljude!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja