TREŠTEN PIJAN U PONOĆNOJ VOŽNJI SA PROBNOM DOZVOLOM: Policija hitno mladiću (20) iz Bajine Bašte izmerila više od 2 PROMILA
Foto: Shutterstock, Ilustracija

TREŠTEN PIJAN U PONOĆNOJ VOŽNJI SA PROBNOM DOZVOLOM: Policija hitno mladiću (20) iz Bajine Bašte izmerila više od 2 PROMILA

Društvo -

Bajinobaštanin sa probnom dozvolom vozio sa 2,38 promila alkohola u krvi Policija u Bajinoj Bašti isključila je iz saobraćaja dvadesetogodišnjeg vozača koji je upravljao vozilom sa probnom vozačkom dozvolom posle 23 časa i koji je, kako je utvrđeno alkotestiranjem, imao 2,38 promila alkohola u organizmu.

Vozač je zadržan u službenim prostorijama policije i protiv njega će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

U toku centralne akcije pojačane kontrole saobraćaja koja je sprovedene od 13. do 16. aprila pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu otkrili su ukupno 684 prekršaja.

Najviše je sankcionisano prekršaja prekoračenja brzine - 303, nekorišćenja sigurnosnog pojasa - 132, nepropisnog korišćenja mobilnog telefona tokom vožnje – 46 i nepropisnog preticanja – 31, dok je za volanom zatečeno 25 vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola i jedan pod dejstvom narkotika.

Kurir.rs/Z.G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track