ZNA SE ŠTA SE DESILO SA ČOVEKOM KOJI JE ŠUTIRAO VRATA HRAMA SVETOG SAVE! Sudija je OVO odmah odlučio (VIDEO)
Vandalizam ispred Hrama, Foto: Instagram/moj_beo_grad_

reakcija posle incidenta

ZNA SE ŠTA SE DESILO SA ČOVEKOM KOJI JE ŠUTIRAO VRATA HRAMA SVETOG SAVE! Sudija je OVO odmah odlučio (VIDEO)

Društvo -

Nakon što je javnost ostala zgrožena kada je osvanuo video snimak na kom se vidi muškarac koji u noćnim satima šutira i pokušava da provali vrata Hrama Svetog Save, policija je odmah reagovala. On je odmah priveden.

Kako Kurir saznaje iz MUP-a, vandalizam je činio muškarac star 44 godine, koji se vidi na snimku podeljenom na mrežama. On je ubrzo po dešavanju ovog incidenta odmah identifikovan i priveden.

O njegovom slučaju obavešten je nadležni tužilac, ali je ustanovljeno da u ovom slučaju nema elemenata krivičlnog dela. Reagovao je sudija za prekršaje koji je tražio da se protiv njega podnese prekršajna prijava zbog narušavanja javnog reda i mira, što je i učinjeno.

Podsetimo, muškarac srednjih godina, kako se može videti na snimku objavljenom na društvenim mrežama, vandalski je šutirao vrata ove svetinje! Njegovo ponašanje bilo je veoma bahato, i to je probao da spreči jedan muškarac, nakon čega je usledio manji fizički obračun između njih dvojice.

Na uznemirujućem video snimku koji je osvanuo na Instagramu se videlo da je on najpre unezvereno šetao oko svetinje, a onda počeo da udara na vrata. Uzvikivao je "ja sam Hrist" i vređao patrijarha.

Kurir.rs / S. Trajković

Bonus video

01:20

Mladić razvaljuje vrata Hrama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track