EVO KOLIKO JE ORUŽJA PREDATO ZA 2 DANA: Broj je veći nego za poslednje tri kampanje zajedno!
Foto: T.S./Kurir

dobar početak

EVO KOLIKO JE ORUŽJA PREDATO ZA 2 DANA: Broj je veći nego za poslednje tri kampanje zajedno!

Društvo -

Za nepuna dva dana kampanje za predaju nelegalnog oružja policiji predato je više oružja nego za tri poslednje kampanje zajedno, a pored toga policija je registrovala i više od dvesta zvaničnih prijava za bizarne poruke i uhapsila 35 osoba!

Kada je reč o kampanji u kojoj građani bez ikakvih posledica mogu da predaju nelegalno oružje i municiju i tu je broj veći nego za poslednje tri kampanje zajedno!

- U policijske stanice za nepuna dva dana kampanje, građani su doneli 3000 komada oružja, 125 hiljada municije, 150 minsko-eksplozivnih sredstava. Ovo je više nego za tri poslednje kampanje zajedno - rekao je naš sagovornik.

Kako nezvanično saznajemo policija je u poslednje vreme dobila 218 zvaničnih prijava za slučajeve kada su građani, većinom deca i maloletnici postavljali bizarne poruke na društvene mreze!

- Odnosi se na poruke gde su oponašali dečaka-ubicu, simulirali pucnjavu, pravili spiskove za odstrel. Policija odmah reagovala na svaku prijavu. Do sada uhapšeno 35 osoba, a podnet je veći broj krivičnih i prekršajnih prijava - rekao je izvor Informer upoznat sa slučajem.

Kurir.rs/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track