"GOSPOĐO, NISAM PSIHIJATAR, ALI STE SVI U OVOJ KUĆI LUDI!" Majstor iz Srbije došao da popravi kupatilo tri žene, zatekao UŽAS
Foto: Shutterstock

"GOSPOĐO, NISAM PSIHIJATAR, ALI STE SVI U OVOJ KUĆI LUDI!" Majstor iz Srbije došao da popravi kupatilo tri žene, zatekao UŽAS

Društvo -

Jedan majstor iz Srbije na Tviteru je podelio svoje, ne tako prijatno, iskustvo u jednom domaćinstvu u koji je bio pozvan radi popravke.

On je u svojoj kratkoj, ali eksplozivnoj ispovesti naveo da u tom domaćinstvu živi majka sa dve ćerke od otprilike 18-20 godina.

Kako je majstor naveo, u kupatilu gde je boravio radi popravke zatekao je užasan prizor, ali ono što ga je zaista šokiralo jeste izjava majke koju mu je u jednom trenutku uputila.

"Majstore, znate, ja sam psihijatar, i posmatrajući vas, mislim da ste nesrećni. Klimate glavom, mrmljate nešto, često menjate facu...", rekla je ova žena majstoru, kako on navodi.

Potom je usledio njegov odgovor.

"Gospođo, ja nisam psihijatar, ali mislim da ste svi u ovoj kući ludi. Ulošci iza mašine prljavi, gaćice u ormariću prljave, čarape..a sve ste žene", rekao je on njoj.

"Jeste li završili", upitala je ona kratko, na šta je on odgovorio "Jesam".

"Koliko sam dužna?"

Nakon što mu je platila, majstor je krenuo ka vratima a domaćica mu je odbrusila: "Napolje".

Majstor je, odgovarajući na komentare korisnika, naveo da ovaj posao radi 30 godina, te da se svega nagledao, ali da ga ovakvi prizori uvek iznova šokiraju.

"Trideset godina ovo radim, svega sam se nagledao, ali kad vidim dlake, uloške i toalet papir s istim iza mašine, ili ispod...", naveo je.

Na to ga je jedan korisnik pitao "A šta ti tražiš u njenom ormariću? Mmm? Vraže matori."

"Otvorio zbog kabla, provučena žica od neonke, a crkla prigušnica..uzas", odgovorio je.

"Izgleda tamo nije crkla samo prigušnica? Crkla i maca. Užas.", dodao je drugi korisnik.

Ova objava ubrzo je sakupila mnoštvo komentara, a među korisnicima povela se polemika o "izgubljenoj ljudskosti intelektualaca", kao i o urednosti ili "aljkavosti" lepšeg pola.

"Trebalo je još više da joj saspete u lice! Umišljeni intelektualci koji su očigledno nobles izgubili su i promil ljudskosti i vaspitanja. Zaista tužno i sramota!", glasio je jedan od komentara šokiranih korisnika.

"Užas, ali istina je da žene znaju da budu neuredne, fuj.", napisao je drugi.

"To što su žene, ne znači i da su automatski i uredne", "Au, dobro si prošao", "Verujem. Imam tri ćerke. Najiritantnije je kad moram da ih opominjem da puste vodu u wc šolju. Ma bre sve ošlo u ...", samo su neki od komentara.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track