NEBO SE OTVORILO NAD BEOGRADOM! Pljusak se najpre sručio na prestonicu, RHMZ upozorio na nevreme u ovim delovima zemlje VIDEO
Foto: Kurir

promena vremena

NEBO SE OTVORILO NAD BEOGRADOM! Pljusak se najpre sručio na prestonicu, RHMZ upozorio na nevreme u ovim delovima zemlje VIDEO

Društvo -

U Beogradu je posle sunčanog prepodneva počela da pada kiša. Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHMZ) je ranije najavio da se u pojedinim delovima grada očekuje kratkotrajna kiša ili pljusak.

Kiša je počela da pada najpre na Novom Beogradu, Voždovcu, Palillu i ostalim gradskim opštinama. RHMZ je najavio da se posle podne očekuje promenljivo i nestabilno vreme , sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom i u zapadnoj i centralnoj Srbiji.

Kako su ranije najavili iz RHMZ do kraja meseca promenljivo oblačno i nestabilno vreme sa povremenim pljuskovima i grmljavinom, koji lokalno mogu biti izraženiji uz pojavu grada i sa velikom količinom padavina za kratko vreme.

"U Beogradu danas i sutra promenljivo uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, a kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom biće lokalna pojava, pa su padavine moguće u pojedinim delovima grada ili u široj okolini. Od subote nastavak promenljivog vremena, a dnevne temperature kretaće se u intervalu od 21 do 26 stepeni", navodi se u saopštenju.

Kurir.rs

Bonus video:

00:24

Poplava u Nišu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track