NOVE TEHNOLOGIJE U PRODAJI NEKRETNINA
Foto: Promo

NOVE TEHNOLOGIJE U PRODAJI NEKRETNINA

Društvo -

Prateći savremene trendove u svetu, digitalizaciju i sve veće uključivanje online platformi u sve grane privrede, pa i na tržište nekretnina, tim stručnjaka kompanije Kadena Properties je kreirao je platformu Propellyst.

Šta je u stvari Propellyst?

Propellyst je rešenje koje predstavlja stambeni projekat kroz tzv. navigator stanova. To znači da je za projekte koji su još u fazi izgradnje moguće videti kako će buduće zgrade izgledati, mogu se pogledati i pojedinačni stanovi, kao i svi poznati podaci o njima. Ovo rešenje sadrži i konfigurator stanova putem kojeg se može odabrati i dodatna oprema za stan, slično kao pri izboru opreme za automobil.

Ova prodajna aplikacija asistira i u finansijskim aspektima, pa tako računa i rate kredita, a na kraju omogućava i online kupovinu stana.

Propellyst
foto: Promo

Kako se koristi Propellyst?

Propellyst se lako implementira na sajt projekta ili na sajt investitora, tako da potencijalnim i budućim kupcima unapređuje iskustvo kupovine stana i ubrzava dinamiku prodaje. Aplikacija se update-uje u realnom vremenu i instalira vrlo brzo i jednostavno. Ova aplikacija koja prezentuje projekat i stanove dostupna je na web-u, na mobilnim aparatima, na promotivnim štandovima kao i u samim prodajnim centrima. Sistem je fleksibilan i moguće ga je lako povezati u sve aplikacije koje se već koriste u poslovanju. Može da se integrisati sa CRM rešenjima i tako kreira tzv. prodajni ekosistem.

Zašto uključiti Propellyst u prodajni proces?

Pre svega zašto što je Propellyst odličan i napredni prodajni alat koji značajno unapređuje iskustvo kupaca i pojednostavljuje i ubrzava proces same prodaje. Ono što je najvažnije jeste da je cenovno pristupačan i ne predstavlja trošak za kompaniju.

O ovom izuzetnom, avangardnom prodajnom alatu, svoje preporuke je izneo i Predrag Petrović, marketing direktor Kadena Properties i jedan od stručnjaka koji su učestvovali u kreiranju samog Propellysta:

Dugo smo u real estate industriji i godinama smo pažljivo slušali potrebe prodajnih timova, a takođe i detaljno razmatrali sva pitanja klijenata zainteresovanih da kupe stan. Ovaj prodajni alat pre svega služi investitorima kako bi svoj projekat predstavili u najboljem svetlu, a i da kupac dobije najbolje iskustvo kupovine. Jedna od funkcija ovog rešenja je online kupovina stanova, što je potpuna novina u Srbiji i šire.“

Propellyst aplikacija je već primenjena i uspešno upotrebljena na brojnim projektima u Beogradu kao što su: Victory Gardens, Viva Residences, Soul 64, Charm Residences, Royal Art Residences & Spa, kao i Miraval Residences u Vrnjačkoj Banji.

Više informacija možete saznati na www.propellyst.com ili putem e-maila:info@propellyst.com

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track