POTRESNE SCENE NA OBALI DUNAVA U APATINU GDE SU NESTALI DEČACI: U toku velika potraga za mališanima: "Sišli su da POKVASE NOGE"
Foto: Jasminka Miljuš

žandarmerija traga za decom

POTRESNE SCENE NA OBALI DUNAVA U APATINU GDE SU NESTALI DEČACI: U toku velika potraga za mališanima: "Sišli su da POKVASE NOGE"

Društvo -

Potraga za dva maloletna dečaka koja su nestala juče u poslepodnevnim časovima kod obale Dunava u Apatinu nastavljena je danas, a na obali reke su se okupili meštani ovog grada, kako bi pružili podršku roditeljima dok čekaju bilo kakvu informaciju o njihovoj deci.

Žandarmerija se nalazi na licu mesta i u toku je velika potraga za mališanima.

Apatin, Dunav, nestali, nestali dečaci
foto: Printscreen/Facebook

Građani, prijatelji i rođaci nestalih dečaka okupili su se na mestu gde su sinoć nađeni njihovi bicikli.

Građani su u šoku, za Kurir kažu da su u pitanju zlatni dečaci.

Jedna meštanka za Kurir je ispričala da misli da su hteli da pokvase noge, te da su potom obojica upali u vodu, s obzirom da su pored njihovih bicikli pronađene i patike.

"Najverovatnije su sišli malo da pokvase noge, jer su skinuli patikice. Verovatno su upali u vodu obojica, strašno je ovo, mnogo je potresno", rekla je potresena meštanka.

1 / 7 Foto: Jasminka Miljuš

Dok su čekali ronioce žandarmerije, obišli su obalu i deo priobalja. Tu je i ekipa Hitne pomoći, predsednica opštine Dubravka Korać i policija...

"Dunav baš na tom mestu gde su dečaci nestali meandrira i svom svojom silinom udara u obalu baš na toj tački i nastavlja kretanjem u desno i zato je tu i dubina gotovo 25 metara", kaže iskusni dugogodišnji ronilac Dušan Banjac, član DPA APATIN - Društva za podvodne aktivnosti i dodaje:

"Visok vodostaj daje dodatnu snagu i brzinu i zato je ronjenje otežano i gotovo rizično sa malom šansom za uspeh", rekao je ovaj iskusni ronilac.

Kurir.rs/Jasminka Miljuš

Bonus video:

00:12

Potraga se nastavlja od Pančevačkog mosta do Zemuna za trojicom prijatelja koji su nestali

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track