NAJBLIŽI VERUJU DA SU DEČACI ŽIVI! Apatin oblepljen plakatima sa slikama nestalih mališana, ronioci pretražuju Dunav
Foto: Jasminka Miljuš

da li ste ih videli?

NAJBLIŽI VERUJU DA SU DEČACI ŽIVI! Apatin oblepljen plakatima sa slikama nestalih mališana, ronioci pretražuju Dunav

Društvo -

Potraga na Dunavu kod Apatina gde su u ponedeljak u poslepodnevnim satima nestala dvojica dečaka nastavljena je danas, a grad je oblepljen i plakatima sa slikama nestalih mališana.

Najbliži, želeći da veruju da su dečaci živi, oblepili su grad plakatima na kojima mole sve za informacije ako nešto znaju o njihovom kretanju spornog dana.

Apatin, potraga za nestalim dečacima
foto: Jasminka Miljuš

"Pažnja! Molimo sve građane da se uključe u potragu za ovom decom", piše na plakatu uz broj telefona na koji je potrebno da se javi svako ko ima bilo kakvu informaciju o nestalim dečacima.

Najbliži utehu traže u nadi da su dečaci možda živi, da nisu nestali u talasima Dunava.

Oglasio se kolektiv škole koju dečaci pohađaju

"Dečaci su učenici naše škole. Vest o njihovom nestanku potresla je sve nas, drugare iz razreda, ostale učenike, učitelje, nastavnike, kao i sve ostale u Školi. Naša Škola, učitelji,pedagoško-psihološka služba ovim putem daje nesebičnu podršku roditeljima, porodici, prijateljima nadajući se najboljem ishodu potrage", navode iz kolektiva OŠ "Žarko Zrenjanin".

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:10

DVA DEČAKA ZBOG BOLESTI MAJKE PREPUŠTENA SAMA SEBI: Komšije se zaprepastile kad su videli u kakvom stanju žive (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja