PRONAĐEN NESTALI MLADIĆ (17) IZ PLJEVALJA: Našli ga u Čačku, došao u Srbiju sa JEDNIM CILJEM! Roditelji odmah krenuli po njega
Foto: RINA

kamere ga snimile u prijepolju

PRONAĐEN NESTALI MLADIĆ (17) IZ PLJEVALJA: Našli ga u Čačku, došao u Srbiju sa JEDNIM CILJEM! Roditelji odmah krenuli po njega

Društvo -

Nestali tinejdžer (17) iz Pljevalja pronađen je živ i zdrav u Čačku. Prema nezvaničnim informacijama on je u ovaj grad došao kako bi pronašao posao u jednoj firmi.

- Nakon što je informacija o njegovom nestanku objavljena u medijima, vlasnik preduzeća sa kojim je on kontaktirao, prepoznao je mladića po fotografiji i obavestio porodicu, potvrđeno je za agenciju RINA.

Roditelji su došli u Čačak i odvezli mladića kući.

Kamere ga snimile u Prijepolju

Nestalog tinejdžera, na osnovu snimaka sa video nadzora prepoznali su roditelji o čemu su obavestili policiju u Prijepolju.

- Roditelji mladića prethodno su rekli da su sigurnosne kamere sa jednog restorana na Bjelopoljskom putu snimile njihovog sina kako prolazi pešice trotoarom. Na sebi ima crne farmerice, duksericu i crne patike sa belim đonom, a nosi na leđima ranac - potvrdila je tada rodbina.

Mladiću se svaki trag izgubio pre nekoliko dana, a poslednji put snimljen je na sigurnosnim kamerama u Prijepolju sa rancem na leđima.

Kurir.rs/RINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track