GRAD POD VODOM: POPLAVLJEN VRTIĆ, VODA U DVORIŠTU 20 CM! Deca preseljena u drugu ustanovu, meštani pretrpeli velike štete!
Foto: Kurir televizija

POPLAVE U ČAČKU

GRAD POD VODOM: POPLAVLJEN VRTIĆ, VODA U DVORIŠTU 20 CM! Deca preseljena u drugu ustanovu, meštani pretrpeli velike štete!

Društvo -

Zbog poplava vanredna situacija je u 26 gradova i opština u zemlji. Na teritoriji Kruševca i Jagodine, evakuisano je više osoba, među kojima i dvoje dece. Najkritičnije je bilo u Čačku, gde je voda ušla u više od 200 objekata.

centralni
foto: Kurir televizija

Kiša koja je padala čitave noći u gradu na Moravi napravila je veliku štetu meštanima. Stanovnicima prvomajske i ulice Kneza Miloša voda je ušla u podrume i pričinila velku materijalnu štetu.

- Šteta je ogromna, ima dosta nekih stvari koje su otišle, dva šporeta recimo - rekla je jedna Meštanka.

- Dvorište je bilo puno vode kao jezero. Oko 20 cm vode je bilo. Sreća pa imam kanal za automobile, pa je to neki odušak bio - rekao je jedan Čačanin.

A deca koja pohađaju vrtić Boško buha od jutros će na nastavu ići u vrtić Neven jer je voda poplavila njihove učionice.

02:00

GRAD POD VODOM: POPLAVLJEN VRTIĆ, VODA U DVORIŠTU 20 CM! Deca preseljana u drugu ustanovu, meštani pretrpeli velike štete!

U dve sobe velika količina vode je bila. Direktorka je odmah pozvala izbođače radova, jer je pre dve godin da vido u ćemu je reč, Ustanovili su da je zapušen deo oluka i kad su to otklonili izašla je velika količina vode.

Pripadnici sektora tza vanredne situacije daju sve od sebe kako bi šteta bila sanirana.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja