KUPILA SKUP BUKET VEŠTAČKOG CVEĆA PA DOŠLA DA GA VRATI I TRAŽI NOVAC: Drska devojka napravila HAOS! "Bezobrazluk i bestidnost"
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

SVE ČEŠĆA POJAVA

KUPILA SKUP BUKET VEŠTAČKOG CVEĆA PA DOŠLA DA GA VRATI I TRAŽI NOVAC: Drska devojka napravila HAOS! "Bezobrazluk i bestidnost"

Društvo -

Na društvenoj mreži Tviter pojavila se objava u kojoj korisnici upozoravaju da mušterije sve češće traže da vrate kupljeni proizvod i povraćaj novca.

Prema njihovim tvrdnjama mnoge, devojke kupuju haljine ili skupoceno cveće koje iskoriste za jedno veče za slikanje i dekoraciju, a onda sutradan vrate i zahtevaju povratak novca.

- Devojka kupila skup buket veštačkog cveća. Sutradan došla da vrati bez obrazloženja i traži novac. Drska i agresivna napravila scenu zaposlenima... Inače, kupe tako haljinu, nose je na događaju i dodaju da vrate. I ova je iskoristila cveće za neko slikanje, dekoraciju - piše u tvitu.

Ispod objave su se nizali komentari korisnika ove mreže kojima je ova pojava uglavnom poznata.

- Ćerka mi kupila majicu, ali veći broj. Odem da zamenim sledeći dan sa sve etiketom i računom, dečko na kasi krenuo da njuška majicu, a rekoh šta radiš? Bukvalno to što si napisala, kaže dečko da zamene tako po 10 majica koje kupe za slikanja ili šta god - piše u prvom komentaru, dok je autorka dodala:

- Mene je više šokirala njena drskost. Mislim da je usledila intervencija policije, saznaću epilog.

Neki korisnici su dodali da neki čak menjaju cene te na skuplji artikal stave cenu sa jeftinijeg.

- Bezobrazluk, bestidnost na sve strane uzelo maha u izobilju. Učestalo se to dešava.

ima i onih koji su napisali da proidavac nema obavezu da vrati novac.

- Mislim da nema obavezu da joj vrati novac. Novac se vraća samo u slučaju kupovine na daljinu (preko interneta) tako da buket može da zameni,a ne da joj vrate pare...

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track