SRAMOTA! VANDALI UNIŠTILI STANICU ZA UGROŽENE GDE SU GRAĐANI OSTAVLJALI POMOĆ: Te stanice su nekima izvor hrane i odeće!
Sramota, Foto: Printscreen Instagram

razočarani

SRAMOTA! VANDALI UNIŠTILI STANICU ZA UGROŽENE GDE SU GRAĐANI OSTAVLJALI POMOĆ: Te stanice su nekima izvor hrane i odeće!

Društvo -

Po drugi put za dve nedelje NN lice uništava stanicu za ugrožene koju su postavili članovi organizacije "Na mladima Srbija ostaje" u Novom Sadu!

- Verujemo da su ovo izolovani slučajevi bahatosti pojedinaca, kao i da većina naših sugrađana veruje u isti cilj kao i mi. To potvrđuje činjenica da su sve stanice koje smo u prošlosti postavili pune, a da su ih napunili Novosađani koji brinu za svoje sugrađane - navodi se na Instargram stranici "Na mladima Srbija ostaje".

Vandali skrnave stanicu za ugrožene
Vandali skrnave stanicu za ugroženefoto: Printscreen Instagram

Organizacija je priložila i fotografije ovog nehumanog čina.

- Uzevši to u obzir, osećamo neizmerno razočaranje jer je neko video za shodno da stanice uništava do neprepoznatljivosti, kao i da skrnavi stvari koje su na tim stanicama ostavljene. Nadamo se da će oni koji su slomili obe stanice u Narodnog fronta uvideti da su nekim ljudima upravo te stanice izvor hrane ili odeće, kao i da te stanice nikome ne smetaju niti ikoga ometaju u svakodnevnom životu - dodaje se u njihovom obaveštenju.

Dodaje se da je slučaj prijavljen nadležnim državnim organima.

Organizacija “Na mladima Srbija ostaje” je poznata po svojoj humanosti i mogućnosti koju pruža najugroženijim. Oni su takvim građanima obezbedili još tri nove stanice u Novom Sadu gde sugrađani mogu da ostave hranu, odeću i sve ono što je ugroženima potrebno.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram

Prema nekim saznanjima stanica je uništena naočigled prolaznika na uglu Balzakove i Narodnog fronta u ponedeljak.

Kurir.rs

Bonus video:

00:26

Novi Pazar, vandali tokom noci zapalili skupoceni dzip u dvoristu porodicne kuce

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track