EKIPA MAJKE I SNAJKE POMOGLA U OSTVARENJU CILJA MALE NINE: Donirano 300 krofni i novčana pomoć za lečenje njenog oca (VIDEO)
Foto: Kurir televizija, Printscreen

KURIR TV

EKIPA MAJKE I SNAJKE POMOGLA U OSTVARENJU CILJA MALE NINE: Donirano 300 krofni i novčana pomoć za lečenje njenog oca (VIDEO)

Društvo -

Jedanaestogodišnja Nina Ninković ostvarila je svoj cilj, prodajom krofni skupila je novac za lečenje svog oca Zorana. Juče posle podne je u svom kraju, u Veterničkoj ulici, poslednji put iznela krofne sa svojom mamom Natašom.

Nina Ninković
foto: RINA/Privatna arhiva, Shutterstock

Zoran Ninković je 2016. izgubio vid usled ablacije retine. U martu prošle godine, bolest mu se ponovo vratila u gorem izdanju. Novac će biti potrošen za dalju dijagnostiku, preglede, analize, nabavku lekova, lečenje u zemlji i inostranstvu kao i za putne troškove i smeštaj u Moskvi.

Naime, Nina je osmislila ovu humanitarnu akciju da bi pomogla svom ocu. Zahvaljujući Novosađanima, ali i ljudima širom Srbije koji su slali SMS-ove Nina je uspela da sakupi novac za svog tatu.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Sakupljen je novac da Ninin otac Zoran ode na pregled u Moskvu, a nakon toga ćemo znati koliko je još novca potrebno za lečenje.

Da priča male Nine dobije srećan kraj , doprinela je i Ekipa kulinarskog takmičenja "Majke i snajke", koji se emituje na Kurir televiziji, a koja je donirala 300 krofni koje je spremila za štand male Nine.

00:56

EKIPA MAJKE I SNAJKE POMOGLA U OSTVARENJU CILJA MALE NINE: Donirana 300 krofni i novčana pomoć za lečenje njenog oca

Takođe, tom prilikom donirano je i 50.000 dinara za lečenje Nininog oca Zorana Nikolića.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track