ZAŠTO JE ŠTEDNJA VAŽNA I ZAŠTO TREBA DA ŠTEDITE U OVOJ BANCI: Najbolji način da sačuvate novac za “crne dane”
Foto: Promo

ZAŠTO JE ŠTEDNJA VAŽNA I ZAŠTO TREBA DA ŠTEDITE U OVOJ BANCI: Najbolji način da sačuvate novac za “crne dane”

Društvo -

Srbi su oduvek znali da je štednja veoma važna, zbog čega u našem narodu postoji nepisano pravilo da svaka kuća ima novac “za crne dane”. Taj štek se obično čuva po fiokama, ispod madraca ili što bi se reklo po “slamaricama”. Međutim, najveći strah je da nam neko taj novac ne ukrade ili da on ne propadne zbog požara, poplave, zemljotresa…

Najbolje rešenje za čuvanje novca svakako je oročena štednja, gde vaša mukom stečena ušteđevina neće gubiti vrednost, naprotiv – zaradićete sa svakim mesecom štednje.

Addiko banka
foto: Promo

U cilju promovisanja kulture štednje, Addiko banka nudi mogućnost svima građanima Srbije, ali i stranim državljanima da izaberu oročenu Addiko štednju u evrima i to na fleksibilan period od 3, 6, 12, 25 i 36 meseci. Najvažnija stvar je što se kamatna stopa razlikuje u zavisnosti od perioda oročenja. Na primer, ako se odlučite da štednju oročite na 3 meseca očekuje vas kamata od 3% NKS (EKS 2,57%), a ukoliko štedite tokom 36 meseci kamata je 3,2% NKS (EKS 2,65).

Ukoliko razmišljate o štednji ne gubite vreme, važno je da svoj novac oročite u sigurnu banku koja će čuvati vašu novčanu imovinu na koliko god vremena vi to želite, te da će se taj iznos povećavati svakim novim mesecom štednje.

Zahvaljujući odličnom poslovanju i atraktivnim ponudama, nivo štednje u Addiko banci beleži stalan rast. Takođe, svojim proaktivnim pristupom kreditiranju – a sve zahvaljujući finansijAddiko banciskim sredstvima koje prikuplja i kojima uspešno upravlja - Addiko banka nastavlja da na odgovoran i posvećen način podržava brojne privrednike i preduzetnike u Srbiji, ali i svojim klijentima omogućava da na brz i jednostavan način ostvaruju svoje lične i porodične planove.

Svet tse ubrzano razvija, a način poslovanja se menja iz meseca u mesec. Krenite u korak sa vremenom i iskoristite specijalnu ponudu Addiko banke, a o kreditima, posebno keš kreditima i oročenoj Addiko štednji informišite se na sajtu Banke - www.addiko.rs.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track