NARODNI POSLANIK IZ NAŠE DRINE APELUJE: Ne smemo dozvoliti iseljenje porodica iz zgrade u Južnom bulevaru
Foto: Tamara Trajković/Espreso

11 porodica u zgradi

NARODNI POSLANIK IZ NAŠE DRINE APELUJE: Ne smemo dozvoliti iseljenje porodica iz zgrade u Južnom bulevaru

Društvo -

Javna izvršiteljka pokušala je prošle nedelje da sprovede popis stanova u kojima živi jedanaest porodica u zgradi u Južnom Bulevaru 90 u Beogradu, a zbog navodnog duga koji je jedan čovek kupio od banke, u čemu je Kurir pisao.

Povodom ovog nemilog događaja oglasilo se udruženje "Naša Drina" koji ima dva poslanika u Skuopštini Srbije - Igora Braunovića i Uglješu Grgura, predsednika i njegovog zamenika u "Našoj Drini".

Uglješa Grgur
foto: Kurir

- Dajemo punu podršku stanarima ove zgrade. Ne sme se dozvoliti njihovo iseljenje. Stanari ne smeju da budu izbačeni na ulicu zbog falsifikovane hipoteke! Ne smemo to da dopustimo. Zamislite koliko tu ima dece, to je 11 porodica! Molim ovim putem da sudski organi rade svoj posao, a ne da izvšitelji izbacuju stanare na ulicu. Sudski postupak je u toku, ne mogu da ih popisuju kao da su stoka. Pustite te ljude na miru! Pratimo rad izvršitelja, svesni smo da ne možemo da ih ukinemo, ali možemo da donesemo novi zakon o vezi njih. Ne mogu tek tako da dođu i da plene ljudima imovinu. Mene građani zovu, traže pomoć. Moramo biti uz njih i bićemo - poručio je narodni poslanik Uglješa Grgur za Kurir.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track