Najnovije vesti

U STUDENJAKU SE SVAŠTA DESILO, A OVO DEFINITIVNO NIJE NIKAD DO SAD: Potez Aleksandre i Miloša ispred krila F ušao u legendu (FOTO)
Aleksandra i Miloš u Studenjaku, Foto: Printscreen Instagram studentski_centar_beograd

studentski dom

U STUDENJAKU SE SVAŠTA DESILO, A OVO DEFINITIVNO NIJE NIKAD DO SAD: Potez Aleksandre i Miloša ispred krila F ušao u legendu (FOTO)

Društvo
15:47h

Nedavno su se Aleksandra i Miloš zakleli na večnu ljubav, a jedan deo venčanja obavili su u Studenjaku!

Njihova ljubav počela je u domu, pa je ovaj mladi par rešio da nakon izgovaranja sudbonosnog "da" , dođe do Studenjaka i obavi još nešto važno.

- Studentski domovi su mesta na kojima počinju brojna prijateljstva. Studentski domovi su mesta gde se rađaju mnoge ljubavi. Prijateljstva iz doma najčešće traju celog života. Veoma često, i ljubav iz doma bude baš takva - za ceo život - navodi se na Instagram stranici "studentski_centar_beograd" i dodaje:

- Aleksandra i Miloš Radosavljević su živeli u Studenjaku. Tu je počela njihova ljubav koju su pre nekoliko dana odlučili da ovekoveče upravo ispred F krila Doma I, gde su i živeli. O njihovoj ljubavi, na venčanju su svedočili takođe prijatelji iz doma.

venčanje, studenjak
foto: Printscreen Instagram studentski_centar_beograd

Ova objava imala je dosta lajkova, ali i pozitivnih komentara.

Novopečeni mladoženja Miloš Radosavljević, inače mašinski inženjer, objašnjava za Kurir da su se on i njegova izabranica, koja je elektro inženjer, fotografisali u Studentskom domu zbog mnogih uspomena.

- Odlučili smo da nam svadbene fotografije budu iz doma, zato što smo tu živeli četiri-pet godina. Venčanje smo obavili na Novom Beogradu. Upoznali smo se 2018. godine, Aleksandra je radila kao student portir, a iz doma smo izašli pre tri godine. Ja sam studirao Mašinski fakultet, a ona Visoku elektrotehničku školu - priča Miloš za Kurir.

venčanje, studenjak, dom
foto: Printscreen Instagram studentski_centar_beograd

Inače, kumove koji su ih venčali upoznali su takođe u Studenjaku.

- Moj kum mi je bio cimer dve godine, a i studirali smo zajedno. Sada živimo u Zemunu, a prošle godine dobili smo i ćerku. Studenjak nas vezuje za mnoge uspomene, zato smo i rešili da se tamo fotografišemo - rekao nam je Miloš.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track