NEPOZNATA ŽENA U PANČEVU USRED SVETOG ČINA SLIKALA TUĐE DETE: Kada su joj oduzeli telefon, usledio je ŠOK! Otkriveno nešto jezivo
Foto: Printskrin / You Tube

odmah prijavili policiji

NEPOZNATA ŽENA U PANČEVU USRED SVETOG ČINA SLIKALA TUĐE DETE: Kada su joj oduzeli telefon, usledio je ŠOK! Otkriveno nešto jezivo

Društvo -

Zabrinuti roditelji iz Pančeva na jednoj Fejsbuk grupi podelili su zastrašujući situciju koja ih je snašla i u to usred krštenja njihove devojčice.

Naime, na krštenju njihove ćerke, u Uspenskoj crkvi u Pančevu, među zvanicama našao se i nepozvani gost - Rumunka sa belgijskim dokumentima, koja se prišunjala i slikala dete za vreme ovog svetog čina.

Pošto su je kasno primetili, žena je počela da beži, a u taksiju su je čekala još dva čoveka. Međutim, brzom reakcijom ona je sustignuta, a kad joj je telefon prekontrolisan usledio je novi šok. Osim slika devojčice koja se krstila, u galeriji ove žene pronađena je i nekolicina fotografija druge dece.

Policija, P, p
foto: Nenad Kostić

Kako preplašeni roditelji kažu, ovo je delovalo kao pokušaj praćenja ili kidnapovanja, a slučaj su odmah prijavili policiji sa sve dokazima.

Takođe, otkrili su da se radi o ženi (65) koja je i niska i ima tamniji ten i kosu. Apelovali su, da se dobro obrati pažnja na decu, a posebno na manju jer su oni laka meta.

Policija trenutno sprovodi istragu, a ovi ljudi očekuju da nadležne službe brzo reaguju kako neko dete ne bi nastradalo.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track