ŠOK-SCENA NA PRISTANIŠTU U BOKI! Beograđanin turirao pa zamalo autom upao u more! Pokušao da se ukrca na trajekt u pokretu (FOTO)
Foto: Youtube Printscreen

incident u lepetanima

ŠOK-SCENA NA PRISTANIŠTU U BOKI! Beograđanin turirao pa zamalo autom upao u more! Pokušao da se ukrca na trajekt u pokretu (FOTO)

Društvo -

Umalo upao u more, pokušavajući da se po svaku cenu, ukrca na trajekt

Na trajektnom pristaništu u Lepetanima u Crnoj Gori došlo je do incidenta u kojem je vozač automobila beogradskih tablica, umalo upao u more, pokušavajući da se po svaku cenu, ukrca na trajekt "Trideseti avgust".

Prema navodima očevidaca, vozač se juče oko 18, turirajući automobil, zaleteo i pokušao da se ukrca na krmenu rampu trajekta, iako je brod koji je bio pun drugih automobila već bio započeo manevar isplovljenja.

Vozač je to, navodno, uradio uprkos tome što su ga redari Morskog Dobra koji regulišu saobraćaj na pristaništu i ukrcaj na trajekte, upozorili da je ukrcaj na "Trideseti avgust" završen i da će morati da sačeka drugi trajekt da bi prešao u Kamenare, pišu Vijesti.

Međutim, čim su redari okrenuli leđa, vozač se zaleteo automobilom prema ukrcajnoj rampi trajekta iako je brod u tom trenutku već počeo da se odvaja od obale?!

Samo je brza reakcija kapetana trajekta koji je odmah zavozio krmom i tako prekinuo manevar isplovljenja broda, sprečio da automobil upadne u more, već je vozilo ostalo da visi, oslonivši se prednjim krajem o ukrcajnu rampu trajekta.

Na sreću u ovom incidentu nije niko povređen i pričinjena je samo zanemarljiva materijalna šteta.

Kurir.rs/Vijesti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja