SRBIN PONEO 10 KILA MESA ZA 7 DANA NA MORU! Gazda Grk ogorčen: "Ne verujem šta je sve natrpao u frižider, ni za iglu nema mesta!"
Foto: Shutterstock

ludilo

SRBIN PONEO 10 KILA MESA ZA 7 DANA NA MORU! Gazda Grk ogorčen: "Ne verujem šta je sve natrpao u frižider, ni za iglu nema mesta!"

Društvo -

Jedan srpski turista poneo je toliko hrane na letovanje da je čak morao da interveniše i vlasnik apartmana u Grčkoj!

Naime, on je prepunio frižider toliko da on više nije mogao da hladi.

Vlasnik apartmana požalio se i poslao mejl grupi "Live from Greece", gde je i objavljeno njegovo pismo.

- Želim da vam kažem da imam problem sa gospodinom M. V. On nam se žali da frižider ne radi kako treba. Otišao sam i video šta se dešava i nisam mogao da verujem šta sam video - napisao je on i nastavio:

- Stavio je toliko hrane unutra da ni igla više ne može da stane. Objasnio sam mu da je ovaj frižider mali, ne možete da stavite toliko hrane, zato ne radi. Danas ću morati da mu odnesem još jedan frižider, da podelimo hranu, a ja sam stavio u sopstveni zamrzivač oko 10 kilograma mesa. Dobro je da obavestimo vaše goste da su ovi frižideri mali, da su namenjeni stvarima poput hladne vode, bezalkoholnih pića, nešto za doručak, a ne za hranu za mesec dana!

Grčka, frižider
foto: Printscreen Facebook

Kako je dodao gospodin M. V. je smeštaj rezervisao za sedam dana.

Komentari korisnika društvenih mreža ispod ove objave bili su urnebesni. Pojedini su se bunili na male frižidere u smeštaju, a bilo je i onih koji su osudili M. V. što je poneo toliko hrane.

- Pa mogli bi da porade na prostoru koji izdaju, zamene rešo od pre Hrista, stave veći friz sa komorom, promene posuđe, operu pre ulaska novih gostiju... Neki smeštaji su mi zaista bili horor. Ne spremam bog zna šta al ako kafu ne mogu da skuvam..... Sad dobro pazim i biram potrebno jer nemam nameru da na odmoru jurim hranu i boravim previše u kuhinji. Al' ima i nas svakakvih, taj ga baš pretera sa hranom - napisala je jedna korisnica.

Jedan gospodin savetuje vlasnike apartmana da stave zamrzivače sandučare.

- Za moje pare ima bre da stavim i vola unutra, nego se stisli. U kupatila ulaziš sa kašiku za cipele, tanjiri kao kašika za supu, terase za dve osobe. Kreveti kratki, cevi u WC takve da ni vlažna maramica ne može da prođe - navodi se u jednom od komentara.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track