Najnovije vesti

MAJKA S DVOJE DECE JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU IZ SUPERĆELIJSKE OLUJE: Čulo se "bum" i lomljava, limeni krov je leteo ka nama! (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

drama na čukarici

MAJKA S DVOJE DECE JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU IZ SUPERĆELIJSKE OLUJE: Čulo se "bum" i lomljava, limeni krov je leteo ka nama! (FOTO)

Društvo
14:21h

Jovana B. i njena dva mala deteta sinoć su pukom srećom ostala živa, na njih umalo da padne lim sa krova zgrade koja je nelegalno izgrađena!

Prava drama odigrala se sinoć u dvorištu ove porodice na Čukarici. Jovana je sva dvoje male dece od godinu dana i četiri godine bila u dvorištu kuće pre početka oluje.

- Mi smo bili u dvorištu sa malom decom, imamo ljuljašku i deca su se ljuljala. Oko kuće su visoke zgrade i nisam videla da se sprema oluja, kada sam videla da kreće krenule smo ka kući pošto je ulaz u kuću sa spoljne strane od strane ulice. Krenuo je da leti krov odnosno lim sa susedne zgrade, a to je inače divlja zgrada, koja već sedam godina treba da se ruši, ali nikako da se sruši - priča za Kurir Jovana B.

krov, lim, kuća, nelegalna zgrada, oluja
foto: Privatna Arhiva

Dodaje da je sve to izgledalo strašno i da su deca počela da vrište.

1 / 5 Foto: Privatna Arhiva

- Mi smo ušle u jedan prolaz između zgrada, čulo se "buuuum", lomljava i limeni krov je poleteo i pao je u dvorište. Taj lim se tokom svakog nevremena čuo i tutnjao, moglo je biti kobno, ali hvala bogu pa se ništa nije desilo. Deca su počela da vrište, jedva sam ih smirila, još je nestala i struja, a oni ciče, vrište.. To je jedna ogromna komadina lima - ispričala je naša sagovornica.

Inače ta nelegalna zgrada nalazi se u ulici Poručnika Spasića i Mašere.

Kurir.rs/ M. B.

Bonus video:

05:42

OLUJA RAZORILA I SREMSKU MITROVICU Gradonačelnik Pavlović: Pokazali smo jedinstvo u teškim momentima, ali ŠTETA JE OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track