SRPKINJA PREŽIVELA PAKAO NA LETOVANJU U GRČKOJ! Marija platila smeštaj, pa je IZBACILI NA ULICU sa detetom i sestrom usred noći!
Foto: Shutterstock

agonija

SRPKINJA PREŽIVELA PAKAO NA LETOVANJU U GRČKOJ! Marija platila smeštaj, pa je IZBACILI NA ULICU sa detetom i sestrom usred noći!

Društvo -

Letovanje je obično onaj deo godine koji svi čekamo sa posebnim nestrpljenjem. Ipak, taj tako željeni odmor ume da se pretvori u pravi pakao. Baš to se desilo Mariji Đondović iz Kovina koja je sa sestrom i njenim detetom otišla u grčko letovalište Leptokariju.

"Potrebna nam je pomoć da prenoćimo. Uplatili smo letovanje, preko zastupnika agencije u našem mestu, a čije je sedište u Beogradu. Majka sa maloletnim detetom u 22 sata završava na ulici, uz izvinjenje sa konstatacijom da se sobi ne može boraviti zbog smrada od nafte. Stigli smo sopstvenim prevozom oko 14 časova i tu počinje agonija. Tražili smo i platili sobu u prizemlju, dobili treći sprat.

Pozvali agente, momak koji se zove Miloš je došao, i vlasnik vile u Leptokariji, koji je rekao da je propust agencije. Agenti mole ljude da oslobode sobu… vlasnik nas smešta pored kotlarnice koja greje vodu na naftu.

"Nastavak je takav, kaže Marija, da predstavnici agencije konstatuju da ne mogu da nađu smeštaj, da se u sobi ne može boraviti.

"A vlasnik ljut, zbog primedbe izbacuje nas u 22 h napolje i upućuje na hotel pored za 200 evra po prenoćištu. Agencija kaže da im je žao, mnogo se izvinjavaju, zamene nema, možemo kući."

Marija Đondović
foto: printscreen

Marija kaže da su se sami snašli tako što su kontaktirali porodicu u Kovinu koja im je našla smeštaj kod prijatelja. Priča i kako se osećala povodom svega.

"Plašimo se dodatnih neprijatnosti, budući da vlasnik agencije krivi agente koji su prodali smeštaj. A osećaj u 22 časa sa detetom, sestrom, umorni ostajete na ulici, posle urlanja, mahanja vlasnika Grka jer smo tražili nazad novac za klima uređaj za 10 dana 60 evra… izuzetno uplašeno jer nazad nismo mogli odmah da vozimo."

Marija kaže i da su im agenti uz izvinjenje rekli da ne postoji nijedna slobodna soba. "Ono što smo platili nismo dobili. Prvo na treći sprat, pa pored kotlarnice, pa na ulicu jer nema smeštaja. Ostale smo tog prvog dana letovanja same jer nismo prihvatile sobu pored kotlarnice koja radi na naftu", ističe i zaključuje da im je srećom novac sada vraćen i da će pokušati nekako da zaborave sve i počnu da uživaju u letovanju.

Kurir.rs/Nova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track