VAŽNO OBAVEŠTENJE AMSS: Zbog nestanka struje ne rade granični prelazi Bezdan i Neštin za kamione
Foto: Printscreen

POSLEDICE OLUJE

VAŽNO OBAVEŠTENJE AMSS: Zbog nestanka struje ne rade granični prelazi Bezdan i Neštin za kamione

Društvo -

Prema poslednjim informacijama iz Uprave granične policije, zbog nestanka struje kao posledice jučerašnjeg nevremena, za kamione i autobuse na ulazu i na izlazu iz zemlje još ne rade dva granična prelaza - ;Bezdan i Neštin, odnosno mogu da prođu samo teretna vozila koja imaju uredne papire.

Iz Auto-moto saveza Srbije (AMSS) saopšteno je da kamioni čekaju četiri sata na prelazu ;Sremska Rača u oba pravca, a na prelazu Batrovci na izlaz iz zemlje čeka se tri sata.

Putničk vozila najduže čekaju na prelazima Horgoš na izlazu iz zemlje i na Horgošu 2 na ulazu i izlazu, gde zadržavanje traje dva sata, dok se na Horgošu na ulazak u zemlju čeka jedan sat.

Na graničnom prelazu Gradina na izlazu iz zemlje čeka se 90 minuta, a na ulazu 15, dok se na Preševu na izlaz iz zemlje čeka 70 minuta.

Po 45 minuta automobili čekaju na Bačkim Vinogradima na ulaz, kao i na Batrovcima na izlaz iz zemlje, po pola sata na Gostunu za ulaz i izlaz iz zemlje, a isto toliko se čeka na ulaz u zemlju na prelazu Šid.

Na ulazu i izlazu iz zemlje na Sremskoj Rači putnička vozila čekaju 20 minuta, a na ;Кelebiji 15. Na ostalim graničnim pelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track