"PADALO JE KAO DA NAS BOMBARDUJU" Stravična iskustva poljoprivrednika iz Arilja: Dva auta su uništena GRAD MI PORAZBIJAO SVE!
Violeta Jovičić, Foto: Kurir tv

kurir tv

"PADALO JE KAO DA NAS BOMBARDUJU" Stravična iskustva poljoprivrednika iz Arilja: Dva auta su uništena GRAD MI PORAZBIJAO SVE!

Društvo -

Jako olujno nevreme praćeno gradom prošlog vikenda zahvatilo je zapadnu Srbiju, nema opštine koja nije pretrpela materijalnu štetu.

Željko Mitrović
foto: Kurir tv

I Čačak je jedna od njih, a tamo su se i ovoga puta na udaru prvo našli poljoprivredni usevi.

Željko Mitrović
foto: Kurir tv

Više o tome saznali smo gledajući uživo prenos reporterke Kurira Violete Jovičić.

03:01

KADA JE POČELO DA PADA KAO DA SU NAS BOMBARDOVALI Stravična iskustva poljoprivrednika iz zapadne Srbije, GRAD RAZBIJAO SVE:

Zeljko Mitrović, selo Bogojevići iz opštine Arilje javio se u jutarnji program sa tragičnim iskustvima.

- Pvi nalet je bio oko 5, drugi oko 8, Bože sačuvaj! Kada je počelo da pada kao da su nas bombardovali! Kada je udario u auto razbijao je sve redom. Uništilo malinjake, uništilo voće, dva automobila su mi razbijena... - rekao je Mitrović.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

00:28

Superćelijska oluja u Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track