"OVAKO SE NAJBOLJE MOŽE SANIRATI ŠTETA I ZAŠTITI IMOVINA" Ćirić iz Udruženja osiguravača Srbije: Krajnje je pristupačno (VIDEO)
Zoran Ćirić, Foto: Kurir tv

kurir tv

"OVAKO SE NAJBOLJE MOŽE SANIRATI ŠTETA I ZAŠTITI IMOVINA" Ćirić iz Udruženja osiguravača Srbije: Krajnje je pristupačno (VIDEO)

Društvo -

Šteta posle superćelijske oluje koja je u dva navrata pogodila Srbiju još se utvrđuje.To je mnoge navelo da počnu, ako već nemaju, da razmišljaju o osiguranju svoje imovine.

Kakva je situacija na tržištu i koje rizike to osiguranje može da pokrije, ovog jutra saznaje novinar Kurir televizije, Svetozar Čubrilo u razgovoru sa Zoranom Ćirićem, PR Udruženja osiguravača Srbije.

03:08

SVETOZAR ĆUBRILO

On je predstavio polisu osiguranja koja bi bila obavezna za sve građanine, ali bi zaštitila našu imovinu od svih katastrofalnih rizika kao što je bila preotekla oluja.

- Ovo je tekozvano pravno privatno partnerstvo, za šta se mi zalažemo. Osiguranje je jeftino, bez obzira o kojoj polisi govorimo. Vi stan od 50, 60 kvadrata možete na godišnjem nivou da osigurate... JAvite se vašem agentu i vidite to je nekih 120, 130 dinara po kvadratu... - rekao je Ćirić.

Poenta osiguranja je da se šteta može sanirati novcem od osiguranja, posebno nakon oluja.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

00:09

Superćelijska oluja u Beogradu 1

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track