BEOGRAĐANIN NESTAO TOKOM LETOVANJA U CRNOJ GORI: Vladan imao jake bolove u stomaku i krenuo u Ulcinj pa nestao bez traga
Foto: Printscreen/Društvene mreže

BEOGRAĐANIN NESTAO TOKOM LETOVANJA U CRNOJ GORI: Vladan imao jake bolove u stomaku i krenuo u Ulcinj pa nestao bez traga

Društvo -

Vladan Stanković (48) iz Beograda nestao je u ponedeljak tokom letovanja u Crnoj Gori. Njegova porodica poslala je apel i zamolila sve za pomoć.

Kako kaže njegova sestričina Svetlana Kukić, Vladan je nestao u ponedeljak ujutru oko 11 sati tokom odmora u Crnoj Gori. Prema njenim rečima, Vladan je u ponedeljak iz pravca Utjehe krenuo ka Ulcinju automobilom fiat idea teget boje i od tada mu se gubi svaki trag.

"Sa brda kod plaže Utjehe (plaža između Bara i Ulcinja) krenuo je ka Ulcinju da zameni ulje bez dokumenata, samo sa telefonom i nešto novca. Nije imao majicu na sebi", kaže zabrinuta sestričina.

Vladan Stanković
foto: Printscreen/Društvene mreže

Svetlana ističe da je tog jutra krenuo sa jakim bolovima.

"Imao je jake bolove u stomaku (imao je pankreatitis krajem prošle godine) i išao je redovno na kontrole ali ne znamo da li je to ponovni uzrok bolova", dodaje ona.

Vladanova sestričina napominje da se nikada nije dešavalo da ovako nestane.

"Ima porodicu i nikada ih nije napuštao", dodaje ona.

Vladan ima dve tetovaže na levom ramenu i ruci, jedna je vuk, a druga liči na siluetu. U ponedeljak ujutru krenuo je svojim automobilom, teget fiat idea, registarske tablice BG 1986 ST. Nestanak je prijavljen policiji Crne Gore i oni ga traže od juče. Porodica je kontaktirala i sa ambasadom Srbije u Crnoj Gori.

Mole se svi koji imaju bilo kakve informacije o Vladanu, da obaveste policiju.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track