VLADANU SE SIGURNO NEŠTO DESILO, SAMO JE PITANJE ŠTA: Sestra Beograđanina koji je nestao u CG otikrila nove detalje za Kurir
Foto: Printscreen/Društvene mreže

potraga

VLADANU SE SIGURNO NEŠTO DESILO, SAMO JE PITANJE ŠTA: Sestra Beograđanina koji je nestao u CG otikrila nove detalje za Kurir

Društvo -

Vladan Stanković (48) iz Beograda, nestao je u ponedeljak u Crnoj Gori kad je iz smeštaja u Utjesi krenuo do Ulcinja, a njegova sestra Snežana za Kurir kaže da je najgore što Vladan nije poneo ni dokumenta sa sobom.

- Njemu je lociran telefon, ali automobila nema nigde. Policija nam je rekla da je dobro što je model njegovog automobila jako redak "fiat idea" i da ih ima ukupno tri u Crnoj Gori, a jedan od njih je njegov sa beogradskim tablicama - kaže Snežana za Kurir.

1 / 4 Foto: Printscreen/Drušvene mreže

Kako nam je ispričala, telefon mu je lociran u Valdanosu blizu Ulcinja.

- Ne znam više šta da mislim, pomišljam na najgore. Moj brat ima dvoje maloletne dece na koju je toliko čekao. Mnogo voli svoju porodicu, nešto mu se sigurno desilo, samo je pitanje šta. Samo želim da ga što pre nađemo - kaže nam Snežana i objašnjava:

- Plan je bio da se juče vrate kući, a on je dobio da li stomačni virus ili šta je bilo u pitanju. Pretpostavljam da je krenuo do lekara, a i porodici je rekao da ide da sredi nešto oko automobila i od tada ga nigde nema.

Porodica moli sve koji su ga videli da se jave njegovoj supruzi ili sestri ili da obaveste policiju u Ulcinju.

Vladan je krupan čovek, ima dve tetovaže na levom ramenu i ruci. Otišao je bez majice, a oko vrata ima dva zlatna lančića.

Za njim je u toku intenzivna potraga.

0646153909 - Dragica Stanković, supruga

0600769048 - Snežana Kukić, sestra

Kurir.rs - D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track