VAPAJ ZA POMOĆ ANDRIJANE KOJOJ JE SUPERĆELIJSKA OLUJA UNIŠTILA KROV NAD GLAVOM: Kuća samo što se ne uruši, nije bezbedno za život!
Ovako izgleda Andrijanina kuća nakon superoluje, Foto: Printscreen Instagram

velika šteta

VAPAJ ZA POMOĆ ANDRIJANE KOJOJ JE SUPERĆELIJSKA OLUJA UNIŠTILA KROV NAD GLAVOM: Kuća samo što se ne uruši, nije bezbedno za život!

Društvo -

Usled tri strašne superćelijske oluje koje su pogodile našu zemlju mnoge kuće i vozila su uništeni, a u Begeču u Novom Sadu oštećena je i kuća majke i ćerke Milke i Andrijane Skalicki.

Andrijana je na svom Instagram profilu objavila apel za pomoć, ali i fotografije njene kuće nakon stravične superoluje.

- Usled dve strašne oluje kuća moje majke i mene je pretrpela jako veliku štetu. Zbog prokišnjavanja i mogućeg urušavanja ostatka potkrovlja, prizemlje nije bezbedno za život - napisala je Andrijana.

Kaže i da im je za crep jedna porodica izašla u susret, ali da nemaju sredstva ni za materijal, ni za majstore koji bi krenuli sa sanacijom štete.

1 / 3 Foto: Printscreen Instagram

- Nemamo drugi način nego da vas iz sveg srca zamolimo ko koliko može da nam pomogne. U ovim trenucima i jedna vaša kafa nama znači mnogo. Nadam se da će i grad i država nekako pomoći da nam se vrati krov nad glavom - zaključila je ova mlada devojka.

Tokom prethodne tri superćelijske oluje u Novom Sadu su oštećene bolnice, škole, vrtići, pijace i parkovi, a građani su prijavili štetu na više od 350 objekata i nekoliko desetina automobila.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track