"BEOGRAD I ŠTUTGART GRADOVI OTVORENI ZA ŽIVOT" Ovi gradovi su na TOP LISTAMA kao najnapredniji u EU (VIDEO)
Beograd, Foto: Shutterstock

kurir tv

"BEOGRAD I ŠTUTGART GRADOVI OTVORENI ZA ŽIVOT" Ovi gradovi su na TOP LISTAMA kao najnapredniji u EU (VIDEO)

Društvo -

Nešo Marić, član Saveza srpskih udruženja Nemačke gostovao je u emisiji Redakcija, jutarnjeg programa Kurira u razgovoru sa voditeljkom Oljom Lazarević.

Nešo Marić
foto: Kurir tv

Povod gostovanja bio je visoka ocena koju je Beograd dobio u britanskom magazinu Ekonomist, kao idealan grad za život.

Na listi evropskih gradova u kojima je ostvaren najveći napredak, pored Beograda, su Bukurešt, Bratislava, Varšava i Štutgart. Koje su sličnosti a koje razlike između Bepgrada i Štutgarta, i života u ova dva grada?

02:26

POSTOJI 5 STUBOVA PO KOJIM SE GRADOVI OCENJUJU KAO POVOLJNI ZA ŽIVOT Gajić o oceni Beograda britanskog magazina Ekonomist

Kako je na listi evropskih gradova pored Beograda Bukureršt, Bratislava, Štutgart - Marić ističe da je Štutgart otvoren za ljude koiji žele da dođu da žive u gradu i da je zbog toga u ravni sa Beogradom, radi iste otvorenosti i pristupačnosti.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

01:42

ESPRESO TIKTOK: Pike u sukobu sa iznerviranim fanovima Šakire

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track