JEZIVA ISPOVEST SRPKINJE, TVRDI DA JE OTETA U TUNISU: Sačekao me ispred hotela i ubacio u crni auto! YUTA nema prijavu o incidentu
Foto: Shutterstock

užas

JEZIVA ISPOVEST SRPKINJE, TVRDI DA JE OTETA U TUNISU: Sačekao me ispred hotela i ubacio u crni auto! YUTA nema prijavu o incidentu

Društvo -

Srpkinji V.M. (22) odmor iz snova se navodno pretvorio se u noćnu moru. Ona je za beogradske medije ispričala da je "oteta iz rizorta u Tunisu" i da je, "nakon policijske potere, koja je trajala nekoliko sati, pronađena 300 kilometara dalje od hotela u kom je bila smeštena sa svojim dečkom".

Inače, Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije nema zvaničnih obaveštenja niti prijava za ovaj slučaj.

O otmici od strane radnika u rizortu, i nesreći koja je zadesila ovu devojku, brujale su ovih dana društvene mreže, a u svojoj ispovesti za Republiku ona je otkrila kroz kakav horor prošla i to baš kada je trebalo da napusti ovu zemlju. Sve je počelo tako što je "za oko" zapala radniku rizorta, koji je radio kao animator.

- Svima je prilazio, nisam shvatala da se zaljubio i da želi nešto od mene, čak sam i dečku koji je pričao sa mnom o tome govorila da nema šanse da se tu nešto dešava. Tražio mi je na Instagramu da mu pošaljem fotografije, jer smo svi iz grupe imali fotografije sa animatorima i svi su mu slali, tako da nisam videla ništa loše u tome - počinje svoju priču V.M. i dodaje:

- Te poruke su prerasle u stalno traženje da zna gde sam i šta radim, stalno je to zapitkivao, tada sam prestala da odgovaram, ali je on konstantno pisao, mada ja ni tad nisam mogla da naslutim kakav horor se krije iza svega, odgovorila bih na svaku desetu poruku i nisam obraćala pažnju na to. Sve sam pripisivala njegovom poslu i težnji da bude gostoljubiv i dobar prema svima za koje je zadužen u rizortu. Moj dečko je imao utisak da nas stalno opseda, a onda mi je pisao kako će se oženiti sa mnom i odvesti me kod svojih roditelja, sve to sam ignorisala.

Tunis
foto: Shutterstock

Tada se pojavio čovek koji joj je od letovanja napravio pakao:

- Pojavio se tu i rekao mi kako je zaljubljen u mene i da moram krenuti sa njim. Tad sam videla da njegovo ponašanje nije normalno i da sam u opasnoti. Povukao me je za ruku, a u tom momentu me je strah paralisao, nije bilo nikoga pored kome bih mogla da se obratim. Pokušao je da zaustavi taksi, taksi nije stao, ali je odmah naišao crni automobil u kom su se nalazila dvojica muškaraca. On me je gurnuo u taj automobil i tada sam prvi put videla strahote toga što mi se dešava - tvrdi ona.

Po svemu sudeći, ovaj Tunižanin je mislio da je odvede daleko od rizorta, da se oženi njome, mislivši da će je tako zadržati pored sebe. Ovim kolima odvezli su se do stanice, gde je kupio kartu kako bi nastavili dalje ka domu njegovih roditelja. Primoravao je da se pred drugim ljudima prave da su zajedno.

Tvrdi da ju je primoravao da se smeje ljudima, kako bi oni mislili da je tamo svojevoljno...

Tada je ova Srpkinja mislila da je konačno spašena i da je došao kraj njenoj agoniji, ali u policijskoj stanici horor se nastavio, pa je navodno puštena posle potpisivanja gomile papira.

Aleksandar Seničić direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije kaže za Kurir da YUTA o ovome nije obaveštena.

- Nemam predstavu o čemu se radi, nisam obavešten. Ko zna šta tu može da bude, pitanje je i kakva je pozadina toga, nas niko nije obavestio, niti nas je ko zvao da se o tome raspituje od turista - naveo je Seničić.

Kurir.rs/Republika

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track